Fazlasiyla Küçük Göstermek

ileride baya bi mutlu olucaksın genç gösterdiğin için ama şuan sorun ediyorsan giyim tarzını degiştirmekten başlayabilirsin ya da saçını boyatabilirsin biraz da makyaj oldu bitti :)

Herkes er ya da geç yaşlanacak ve ölecek, bilmiyorduk sanki! demeyin, bu gerçeği unutmuş gibi yazıyorsunuz. İlelebet öyle kalacak değilsiniz.. artı 5 eksi beş fark etmez herkes yaşlanacak.

Ben de 22 yaşındayım ama 14 15 gösteriyorum. Kaç kere otobüsle akşam eve giderken bu saatte tek başına ne işin var cümleleriyle karşılaştım. Bankada yurt ücretimi öderken benim olduğuma inanmıyorlardı. Barlarda da sürekli kimlik göstermişliğim var. Makyajlı da 18 19 gösteriyorum en fazla ki ben de çok sevmem makyaj yapmayı beceremem zaten. Siz hiç makyaj yapmıyorsanız yapın. Giyim tarzınızda da değişiklik yapın daha klasik giyinin. Bazen küçük göstermek güzel oluyor ama bazı durumlarda da kötü tabii. Çok takılmayın ama tadını çıkarın.

Yerinde olmayi cok isterdim..2,5 yasimdan beri tum fotolarimda camiş gibi buyuk duruyorum..27 yasindayim hala boyle:((

Beni peş peşe iki kişi eltimin kızı sandı :D Aramızda 8-9 yaş falan var onunla :)
Hiiiç de şikayetçi olmam bugünleri çok arayacağımı biliyorum çünkü :)
Bence sen de tadını çıkar.
Hem atanırsan da bil ki önemli olan duruşun, konuşma ses tonun, tavırların.
Küçük öğretmen izlenimi vermez, ciddi durursan öğrenciler üzerinde etkili olursun ;)

tek şey yüzünüzse bence sevinin.
ama ayakta spor ayakkabı üstte klasik bi jean basic tişörtle geziyosanız normal küçük sanmaları.

ama böyle değilse küçük değil genç sanıyolarfır bence güzel bişey

bende 30a merdiven dayadim,evlat sahibiyim hala hangi bolum okuyorsun kizim diyorlar :KK53:
bence avantaj ya..ilerde cok hosuna gidecek,bosver kucuk gostermek iyidir.

Ben de 26 yaşındayım, öğretmenim deyince ters ters bakıyorlar, dalga zannediyorlar. Bilmem benim hoşuma gidiyor aslında.. Nişanlım da minyon tipli olmamı çok seviyor. Başkalarının düşüncesi beni hiç ilgilendirmez.

Boyun kilon kaç ? Eğer kısa boylu ve zayıfsan tabi bide yüzün minyonsa öyle bulmaları normal :)
Ben 25 yaşındayım . Makyajsız olduğumda 20-21 duruyosun diyolar .
Ama ben yüksek topuklu ayakkabılar , makyaj falan yapınca tam yaşımda gösteriyorum .
Benim boyum baya uzun ama yüzüm minyon sanırım bilmiyorum
Halimden memnunum :KK28:

ben makyajı seviyorum da temizlemek işkencesi yüzünden yapmıyorum ama evet yaparsan bi kaç yaş üste atarsın.. iyi bir öğretmen olma büyük gözükmekle olmuyor otoriteyi sağlamak tamamen yetenek ve eğitimle alakalı bence ses tonun bile gösterdiğin yaştan daha önemli buna emin ol
tabi canım biliyorum nasıl iyi bi öğretmen olunur :) inşallah iyi bi öğretmen olurum.. makyajı bende sevmiyorum yakıstıramıyorum kendime alıskın olmadıgımdan mıdır nedir hiç hevesim olmadı.

Bir ara büyük olayım diye makyaj yapıp saçımı bile gölge yaptırmıştım

Gerek yok 36 yaşındayım yarı yaşımdaki bir çok kızdan daha çıtır ve taze duruyorum

Büyük görünmek istiyorsan yağlı boya gibi makyaj yap
ne güzel maşallah diyeyim size :) inş bende olurum :)

Bir ogretmen olarak kucuk gosteriyorsan sinif yonetiminde sıkıntı çıkacagini simdiden belirtmeliyim. Ben yeni mezunum ve ogretmenlikte ilk yillarim pek de kucuk gostermememe ragmen diger ogretmenlerden genc olmani bile algilayip farkli davranis sekli gelistiriyor hinzirlar :KK16: Sana tavsiyem saclarini kestirip sariya boyat. Cunku uzun sac yasi kucultuyor gibi gelir bana hep. Sari ise yasindan buyuk gosteriyor insani. Sari balyajli hos bir renk tercih edebilirsin. Giyiminide olgunlastir. Topuklu ayakkabilar ve daha kokoş bir giyim tarzi edinebilirsin. Ise yarayacaktir.
İnş atanırsam dediğiniz tarzda giyinirim şimdi evde yim ders calısma falan derken pek bi yere gitmeye vaktim yok giyim tarzım daha spor ve rahat şeyler. Saclarım kapkara kaş kirpik te öyle hatta sacıma boyamı diye soruyolar o kadar koyu yani bana sarı sac olmaz mümkünati yok :) tşk ederim canım yorumun için :)

beni de öyle sanıyolar hatta geçenlerde bana sataşan unide bi hoca vardı konusunu açmıştım foruma meğersem beni liseli sanmış bölümde okuduğuma inanmamış mal mal sorguya tutmuştu

ama ben memnunum halimden özgüven ne alaka çözemedim universitede alt sınıfın lab dersine öğretmen olarak giriyorum herkes hocam diyo 35 yaşındaki adam dahil (aftan yararlanmış sanırım ya da okuyası gelmiş bi fikrim yok) yani okulda bi sıkıntın olmaz öğretmenlik yaparken

aynı şekilde sınav dönemi göz doktoruna gitmiştim ygsye gircektim doktor bana hangi liseyi istiyon diye sormuştu

unideyken sigara alcaktım 18ten büyük müsün diye sormuştu adam

vs...vs
aynen bu tarz şeyler cok basıma geliyo benimde örnekleri cogaltmak münkün bi tanımadıgımız misafir gelse direk kaca gidiyosun diyolar, kardeşimin arkdasları onu benim ablam sanıyolar vs vs :)

ya sdlkjfşlsdkf çok iyiymiş dslkfsdf

yani bu hiç sorun yapılmaması geereken bi konu bence nolcak sanki böyle enteresan anıların oluyo işte asıl sıkıntı böyle bişeyi bile derde çevirmek olsa gerek :KK70::KK70::KK70::
orası öyle ama bazen rahatsız oluyo insan ya mesela cocuk sanıyolar bi işim falan oldugunda :D :D sinir oluyorum.. :D

Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum
30 yaşındayım ve 20 yaşındaymışım gibi görünüyorum.
Mesleğim gereği amir konumundayım, ama insanlar dış görünüşüme bakarak amir siz misiniz diye şaşırıyorlar.
Bu beni fazlası ile rahatsız ediyor.
Klasik giyiyorum olmuyor, spor giyiyorum olmuyor.
Bazıları sarı saç demiş ama herkese yakışmıyor ki. Esmer biri ya da kaşları sık ve siyah olan biri sarıya boyatınca çok basit bir görüntü oluyor, sevmiyorum.

bende evlenmeden önce çok küçük görünüyordum. o yüzden saçlarımı sarıya boyatmıştım. en az 5 yaş büyütmüştü. evlenince birde kilo aldım. artık tam yaşımı gösteriyorum. yani sarı saç ve kilo almak...
canım saclarım kaslarım kirpiklerim kapkara bi insanım sarı sac malesef olmaz kendimi öyle düsünemiyorum tarık mengüc gibi :D kilomda yeterince var 162 ye 58 im zayıflamaya calısıyorum :) ama yok 15 16 sanan bile var o derece :)

Amaaan ya ne guzel iste hic takilma millete sen bide bikac yil sonra gor o cocuk bu diyenler cildin be guzel cok genc gosteriyosun diycekler. Makyaj yapmiyosun ya onun da etkisi var makyaj cidden yas artiriyo baya.
ay çok tşk ederim canımm :)) sağol gercekten inş öyle olur :KK200:

Back
X