Fazlasiyla Küçük Göstermek

Tüm yorumları okumadım ama ben de söylediğinin aynısını yaşıyorum sadece eşim o kadar yaşlı göstermiyor. O yüzden yazmak istedim.

2 yıllık öğretmenim ilk başlarda çok sıkıntı çektim öğrenciler kale almıyorlardı sonra bir mucize keşfettim "önlük" giydim ve ye kürküm ye misali hem öğrenciler hem veliler saygı gösterir oldu :KK70: öğrencilerle çok fazla yılışık muhabbetlere girmezsen arkadaş gibi değilde onlardan üst olduğunu hissettirirsen boyun ve genç göstermen sorun olmuyor rahat olabilirsin. Bir de topuklu ayakkabı giyebiliyor musun bilmiyorum ama en azından dolgu topuk bile giysen sen de kendine biraz daha güvenirsin.
Atanip o günleri görmeyi ne kadar istiyorum bi bilsen inşallah bi gün :) evet topuklu ayakkabı giyerim arada severimde ama ben baya baya çocuksu gösteriyorum yani ne yapsam da olmuyo :)

Merhaba kızlar bir ay sonra 25 yaşıma gireceğim ama herkes beni liseli zannediyo öyle ki Üniv bitirdigime hayret ediyolar. Kpss kursuna kayda gitsem ygs için mi diyolar.

Erkek arkadaşım benden iki yaş büyük biraz da saçları yandan açılmış kırışıklıklar i da var oda bayagi büyük gosteriyo annem onu yanıma yakistirmiyo ama benim dış gorunusle ilgili problemim yok insanın içi önemlidir benim için. Sevgilim akrabalarina arkadaşlarına fotograflarimizi gosterince bu kız daha çocuk bizi kandırma kaç yaşında küçük kızla ne işin var falan diyolarmis bazen hoşuma gidiyo geç yaslanicam diye ama bazen de rahatsız oluyorum bu durumdan.

Ogretmenim atanirsam ogrencilerimden eminim küçük gostericem öğretmen olduğuma bile inanmazlar gibime geliyor. Bazen özgüven eksikliğine neden oluyor makyaj falan mi yapsam acaba daha mı iyi olur ki hiç sevmem çok doğal bi goruntum var..

Yorumlarınız çok değerli teşekkür ederim şimdiden.

Merak etmeyin zamanla geciyor, ben 30 yasindayim benide hala universite ogrencisi falan saniyor tanimayanlar, bence zamanla avantaja donusebilir bu. Bransiniz nedir, sinif ogretmeniyseniz zaten ogrencileriniz sizden cok kucuk olacaklar onlar icin fark etmez.

Canim sende 30 una gelince 23-24 gorunumlu olursun dert etme :) yasli gorunmekten iyidir ama ben azcik evde kaldim galiba :KK70::KK61:aglasammi gulsemmi bilemedim yasimi kucuk sanip yasitlarim yanima gelmiyo :rolleyes:
Bende unide bulmasaydim benden küçükler yaklasirdi sanırım bana mesela kardeşimin sınıf arkadaşları asiliyo yasimi küçük saniyolarmis şaka gibi :D

Merak etmeyin zamanla geciyor, ben 30 yasindayim benide hala universite ogrencisi falan saniyor tanimayanlar, bence zamanla avantaja donusebilir bu. Bransiniz nedir, sinif ogretmeniyseniz zaten ogrencileriniz sizden cok kucuk olacaklar onlar icin fark etmez.
Bransim tarih lisede olacak yani malum şimdiki liselilerin masallahi var :) gerçi bu gidişle atanmam mucize..alım yok denecek kadar az bizim bölümde bu da başka bi dert :( zamanla geçer mi bilmem de beni baya baya 15 16 saniyolar hoşuma gitmiyo. .

benim de eşimle aramda 1 yaş var ama 10 yaş büyük duruyo.
değme keyfime, çıtır durmak avantaj:KK73:
boşver milleti:KK8:
benimde esimle aramda 2 yas var dugun alisverisinde bile esim icin abine sor oda fikrini söylesin demislerdi.. bende biraz yasimi ufak gösteriyorum.. oluyor böyle

konu sahibi pekte sikinti etme bence yas ilerledikce yasindsn kücük göstercen daha ne istiyorsun :)))

Bransim tarih lisede olacak yani malum şimdiki liselilerin masallahi var :) gerçi bu gidişle atanmam mucize..alım yok denecek kadar az bizim bölümde bu da başka bi dert :KK43: zamanla geçer mi bilmem de beni baya baya 15 16 saniyolar hoşuma gitmiyo. .

valla suanda derdiniz atanmak olmali bencede, tarih fenaymis

Bende unide bulmasaydim benden küçükler yaklasirdi sanırım bana mesela kardeşimin sınıf arkadaşları asiliyo yasimi küçük saniyolarmis şaka gibi :KK70:

Ahaha o da iyiymis :) neyse sevgilin varmis gerisini bosver
Benim sevdigim insan gecen yil beni birakip baskasiyla evlendi maalesef :(

Merhaba kızlar bir ay sonra 25 yaşıma gireceğim ama herkes beni liseli zannediyo öyle ki Üniv bitirdigime hayret ediyolar. Kpss kursuna kayda gitsem ygs için mi diyolar.

Erkek arkadaşım benden iki yaş büyük biraz da saçları yandan açılmış kırışıklıklar i da var oda bayagi büyük gosteriyo annem onu yanıma yakistirmiyo ama benim dış gorunusle ilgili problemim yok insanın içi önemlidir benim için. Sevgilim akrabalarina arkadaşlarına fotograflarimizi gosterince bu kız daha çocuk bizi kandırma kaç yaşında küçük kızla ne işin var falan diyolarmis bazen hoşuma gidiyo geç yaslanicam diye ama bazen de rahatsız oluyorum bu durumdan.

Ogretmenim atanirsam ogrencilerimden eminim küçük gostericem öğretmen olduğuma bile inanmazlar gibime geliyor. Bazen özgüven eksikliğine neden oluyor makyaj falan mi yapsam acaba daha mı iyi olur ki hiç sevmem çok doğal bi goruntum var..

Bunun kıymetini 30 lu yaşlara gelince anlarsın benim gibi :KK66: 32 yaşındayım ama hiiiçç göstermiyorum.

Bu güzel bir şey emin ol ve üzülme.. dert ettiğin şeyin bak aaaaa :KK55:

29 yaşındayım, öğretmenim, 157 boyunda çıtı pıtıyım. Kimse yaşımı asla tahmin edemiyor. 23-24 diyorlar. Okulda önlük giyiyorum pek sorun olmuyor ama önlük yoksa hele hafta sonu kursunda öğrencilerden ayırt edilemiyorum.:KK53: Hiç takmıyorum ben boy meselesini hatta"Bodur tavuk her dem piliçtir." atasözünü çok severim mesela :KK47:
Komik bir anımı anlatayım da neşelen. Yurt dışına eğitim projesi ile gittik. Öğrenciler de var yanımızda. Ben iki öğrenci ile bir sıradayım arkamda da eşim ve diğer iki öğrenci. Uçak kalkmadan hostes geldi hanımefendi üç çocuk yan yana oturamaz dedi :KK53::KK53::KK62: tabi ben gülmeye başladım ben öğretmenleriyim dedim ama ikna olmadı kimlik görmek istedi. (Beni on sekiz yaşından da küçük sanmış. Spor giyince durum daha da vahimleşiyor.) kimliğimi görünce ikna oldu.:KK45:Otorite konusunda da hiç sıkıntı yaşamadım. Gözümle idare ederim öğrencilerimi valla. Sevdikleri öğretmenlerin sözünden çıkmaz öğrenciler. Hayatta çok daha büyük dertler var, boy kısa olmuş ne çıkar. İyi akşamlar.

Benimde arkadasim cok minyon oda ogretmen :) Aksine cocuklarla daha iyi anlasiyo ablalari gibi duruyor ve arkadasim onu takmak yerine avantaja donusturmus durumda. Herkes yasini veya yasindan fazlasini gostermek zorunda degil. Kendinizi sevin

bişey yapamazsın malesf
ben de aynı durumdayım
yaş 26
öğrencilerden küçük duruyorum
hocalar bile karıştırıyo

bende aynı durumdayım, yaşım 24
öyle makyaj sevmiyorum ve zaten büyük de göstermiyor
saçımı da boyayamam, orjinal seviyorum
giyim tarzım spor, öyle topukluyla da aram yoktur
orta yolu bulabilmiş değilim:KK64:

eşimle sevgiliyken eşimin eski sevgilisyle denk gelmiştik
eşimin kız kardeşleri var
kız da beni o kardeşlerden biri sanmış
kardeşini mi gezdiriyosun demişti :D

eşimle sevgiliyken eşimin eski sevgilisyle denk gelmiştik
eşimin kız kardeşleri var
kız da beni o kardeşlerden biri sanmış
kardeşini mi gezdiriyosun demişti :KK70:
:KK70: o durum da fena ya
benim de sevdiğim kişi ile aramızda 10 yaş var,
sık sık küçük kız gibisin liseli kız gibi görünüyorsun der, tabi benim sinirler oynar:KK53:
bazen de beğendiğinde kız sen büyümüşsün, ne güzel görünüyorsun der, benim sinirler yine oynar:KK53:

BU durumdan rahatsızsan azıcık makyaj yapabilirsin sonuçta öğretmen oluncada sana sorun olabilir çocuklar seni takmazlar...

Gözaltı yaşlanma etkisini azaltan krem al, 1 aya kalmaz kırışıklıkların çıkar.

Şekerim herkes genç göstermek için milyarlar saçıyor, sen neyin peşindesin?

Nasil oluyor o ya?
Yaslanma karsiti krem kirisklikmi yapar?
Saskinim, gercekten oylemi canim?

Back
X