- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Bademfindik
ben de minyonum olsun kız nolcak daha güzel :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin boy yine benden uzun bi de 155 olsan yandin :) ben de cocuk muamelesi gorurum halbuki baksan olaylara bakis acim o insanlardan daha rasyoneldirboyum 162 topuklu giyince iyi oluyo fakat benim yüzüm cok bebeksi cocuksu nasıl desem böyle aşırı masum güründüğümü söylerler yanaklarımı sıkarlar severler cocuk muamelesi görüyorum resmen ruj sürsem makyaj yapsam da bişey fark etmiyo :)
evet bende öyleyim olgunumdur, gerçekciyimdir ama napalim tipten kaybediyorum :)))Senin boy yine benden uzun bi de 155 olsan yandin :) ben de cocuk muamelesi gorurum halbuki baksan olaylara bakis acim o insanlardan daha rasyoneldir
Peki nemlendiricilerin durumu ne?Ben doğal şeyler uyguluyorum. Salatalık, patates falan. Serum ve kremlerim yorumlarına bakınca insanı nasıl kendilerine çok pahalı fiyatlara bağladıklarını görüyorum, hiç almadıysan bence hiç bozma. İlla kullanacaksan da cildiyeden destekli ol bence.
Peki nemlendiricilerin durumu ne?
ne güzel işte...bende 48 yaşındayım 30 gösterdiğimi söylerler yalnız dışarıdakiler değil çocuklarım eşimde..Merhaba kızlar bir ay sonra 25 yaşıma gireceğim ama herkes beni liseli zannediyo öyle ki Üniv bitirdigime hayret ediyolar. Kpss kursuna kayda gitsem ygs için mi diyolar.
Erkek arkadaşım benden iki yaş büyük biraz da saçları yandan açılmış kırışıklıklar i da var oda bayagi büyük gosteriyo annem onu yanıma yakistirmiyo ama benim dış gorunusle ilgili problemim yok insanın içi önemlidir benim için. Sevgilim akrabalarina arkadaşlarına fotograflarimizi gosterince bu kız daha çocuk bizi kandırma kaç yaşında küçük kızla ne işin var falan diyolarmis bazen hoşuma gidiyo geç yaslanicam diye ama bazen de rahatsız oluyorum bu durumdan.
Ogretmenim atanirsam ogrencilerimden eminim küçük gostericem öğretmen olduğuma bile inanmazlar gibime geliyor. Bazen özgüven eksikliğine neden oluyor makyaj falan mi yapsam acaba daha mı iyi olur ki hiç sevmem çok doğal bi goruntum var..
Yorumlarınız çok değerli teşekkür ederim şimdiden.
Çoğunda parfüm var, cilde zararlı koruyucu içerenler hariç kullanılabilir. En azından saçma sapan maddeler içeren palavra serumlardan değil:) Ben de kullanıyorum cilt tipime göre, bi sıkıntısını görmedim.
Üstelik öyle çok paralar saçmıyorum, 30 yaşındayım nerdeyse görenler daha küçük sanıp şok geçiriyor. Nemlendirici olarak buhar kullanıyorum, çaydanlığın buharına yaslıyorum başımı ohh bayram ediyor yüzüm:)