çok fazla yeşillik varsa ketçap öneririm çok az sürüp hemen yıkayacaksın yoksa kızıl olur saçın bu riskli gelirse içnde dore olan sarılarla boyayabilirsin...
ketçap derken biraz açar mısın ayshe gül sanırım yeni bişey öğreniyorum :)
cila yapsan işe yarar mı acaba ama nasıl yapıldığını bilmiyorum forumda biyerlerde vardı sanırım
Bu saçı yapan kuaföre gitmiştim cila yapması için bin tane bahane buldu yapmadı dayanamayıp tekrar gittim rica minnet yaptı ama bişey farketmedi. Forumları bir araştırmalıyım o halde
canım saç cilası ben de kullanmak istiyorum şöyleki saçlarım röfleli 3-4 cm kadar dip boyam çıktı çok açık tonda cila uygulasam olur mu acaba
Cila diplere değil saç uçlarına uygulanıyor canım. Dipler için dip boya yaptırırsın tabi röflenden memnunsan. Ben evde cila nasıl yapılır bilemiyorumki, kuaförler boyayı baya sulandırıp vede az bekletmek suretiyle yapıyorlar ama hangi rengi alıp nasıl sulandırmak lazım bilemiyorum
Havada güneşli, dışarı çıkarken şapka takmayı düşünüyorum
kelebecik küllü saçlarına nasıl bi çözüm buldun merak ettim..gerçi çok zaman geçmiş ama benim kuzen da aynı durumda.dore sarı kapayır mı acaba küllü tonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?