- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 27
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
Moralinizi bozmayın.Bu durumda en önemli iki şey sağlık ve moral.Kalan zamanınızı iyi kullanabilmek için bunlara ihtiyacınız var.Büt sizin için ertelenmez ama belki proje hocanız biraz daha erteleyebilir.Bir konuşanız.Ertelemezse eğer Mat. hocanızın yanına gidin ve az zamanda çalışmak zorunda olduğunuzu sınav için önemli bölümleri size göstermesini isteyin yani en azından geçecek kadar hangi konulara çalışmalısınız anlamanız için.Önce tabii sınavda nerde yanlış yapmışım diye konuya girseniz iyi olur
Bu arada rahat olun alttan alsanız ,projeniz onaylanmasa ne olur?Seneye uğraşır daha iyilerini yaparsınız.Yani bir kere bunu göze aldıktan sonra bir rahatlayın sonrada elinizden geleni yapın.Yemek,uyku için az zaman ayırın diğer yapmanız gereken işleri hızlıca yapın tabir yerindeyse WC ye bile giderken yolda çalışın sonrada bize burdan son durumu yazın.Kolay gelsin.Allah yardımcınız olsun.
hocayla konuşsan olmaz mı? bizim okulda tek dersten okulu uzatacaklara yardım ediyodu hocalar.:44: insanlık öldü mü laaannnnn deTeşekkür ederim yorumunuz için. Projeden kalınca direk bir dönem uzuyor, bir de ben özel okulda okuyorum bir dönem daha vericek para yok ailemde.
Ki ben zaten vakit kaybolmasın diye (projeye) yemek yemeyi bile ertelemiş hatta unutmuş insanımÇok ciddi moralim bozuldu ama artık napalım çalışıcam mecbur.
İnan tahmin ettim paranın dert olacağını.Teşekkür ederim yorumunuz için. Projeden kalınca direk bir dönem uzuyor, bir de ben özel okulda okuyorum bir dönem daha vericek para yok ailemde.
Ki ben zaten vakit kaybolmasın diye (projeye) yemek yemeyi bile ertelemiş hatta unutmuş insanımÇok ciddi moralim bozuldu ama artık napalım çalışıcam mecbur.
hocayla konuşsan olmaz mı? bizim okulda tek dersten okulu uzatacaklara yardım ediyodu hocalar.:44: insanlık öldü mü laaannnnn de
istemeyene yapmıyorlar canım. sen şansını dene. durumunu anlat maddi olarak falan. inşallah o da anlayışlı bi hocadır.Haha :) Ya konuşsam bile benim durumumda çok öğrenci var, yani bizim bölüm için çok önemli bir ders değildi ve sınıftan kimse neredeyse gitmiyordu derse. Bana yaparsa onlara da yapması gerekir bütün bir bölümü de geçirebileceğini sanmıyorum. İnşallah kolay sorar bütte daha zor sorar falan diyenler var :18:
İnan tahmin ettim paranın dert olacağını.
Bence aynen hocalarında bunu söyle yani onlarda eğer kalırsan ailende verecek para olmadığını bilirlerse yardımcı olabilirler.Ben bunları senin samimi gayretini gördüğüm için söylüyorum yoksa çalışmayanın hoca tarafından geçirilmesine çok kızarım.Hak yememek lazım ama sen zaten yıllar içerisinde ve işe başladığın zamanda öğrenmeye devam edeceksin mimarlık bir proje ve bir bütünlemeden ibaret değil ki.İyi çalışmalar bu arada çok güzel bir bölümdesin.Not:Benim mimarlıkla ilgili hiçbir bilgim yok:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?