- 13 Aralık 2013
- 653
- 117
- 83
- 35
Hos buldum.yumurta aki akinti adet belirtisimiydi kizlar
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Hayır canım o akıntı yumurtladığını gösterir
Yapışkan koyu kıvamlı olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hos buldum.yumurta aki akinti adet belirtisimiydi kizlar
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Hayır canım o akıntı yumurtladığını gösterir
Yapışkan koyu kıvamlı olur
ben de gücümü bu düşünceden alıyorum. yoksa hayat daha da zorlaşırdı. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah![]()
amin canım. doğacak bebeğin dedin ya içim bi hoş oldudoğacak dimi inşallah bizlerin de yawruları.
![]()
zaten öle bitanem zaten fakında deilmisin ben hiç çocugu olmayıpta allaha inanmayan insan burda rastlamadım hepside fazlasıyla inançlı insanlar bundan yola çık ama rabbim kabul etmeyeceği duayı insanın diline vermez göreceksin herkezin çocuğu olacak ben eminim
aayy yerim seni ben:)
ne güzel konuşuyosun, hep böyle ol işte umut doluşimdi keyfim yerine geldi işte.
![]()
Biliyorumda geç yumurtlamış olamazmışeker pembe nin batı 11 mayıs. şu an test sonucunu bekliyor:)
Biliyorumda geç yumurtlamış olamazmı
Çok erken gitmiş
Benim arkadaşımda adetine yakın yumurtladı hamile kaldı adetinden 10 gün sonra anca kanda çıktı
İyiyim canım ama endişeliyim bat yaklaştıkça ya olmadıysa demekten kendimi alamıyorum.Sen nasılsın ?
Onu denemedim de adacayi ictim dun o da sokturuyo ondan baslamis olabilir. Eve gidince icim yine.
Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
İnsanların bilip bilmeden ulu orta cocuk yapin bak sonra istesende olmaz vs.lafari beni cileden çıkartıyor olmuyor zaten dye bagrsm hüngür hüngür aglaysm gelio nedir bi dusunceszlk insnlarin icini bilmedn yorum yapmayin yeterrrr
Hele.birde su cocugu olupta sikyet edenler yokmu hallerne sukretmeden olmynlarn halinden anlamyan tavrlari kahroluyorm kske bnmde olsa bni uykusz biraksa bnde cok.sukur uykusuz kaldm desem :2:
Rabbim inslh annler gununde annler gunun kutlu olsun anncgm diyen meleklermzi bze hayrli bir zmnda gondersn biliyorum meleğim yada meleklerim beni bekliyor ayni bnim gbi sabrla kavsacgmz gunu bekliyor umutluyum kiimse umdunu kaybetmesin beterin beteri var bugunume şükür Allahim![]()
kıyamam ben sana. anneler günü benim için de son 9 yıldır daha bi farklı duygulara sebep oluyor. 9 yıl önce annemi kaybettim. ve her anneler günü bana çok zor geliyor. o reklamlar içimi acıtıyor. ve sanırım annesi olan herkesi kıskanıyorum. özellikle de kayınvalidemin anneler gününü kutlamak çok zor geliyor. içimi acıtıyor. ona hediye bakmak bile beni çok geriyor. onu sevmediğimden diil. annem yaşasaydı, ona da bunlardan alırdım, sarılır öperdim, kokusunu içime çekerdim diye içimden geçirdiğim için zor geliyor. keşke anneler günü olmasa diye defalarca içimden geçirmişimdir bunca yıl içinde. gerçekten yaşamayan bu duyguyu bilemez. Allah yaşatmasın. bu durumu belki kendi evladım olunca daha kolay atlatırım. çünkü benim de günümü kutlıycak bi miniğim olcak ozaman.
zaten öle bitanem zaten fakında deilmisin ben hiç çocugu olmayıpta allaha inanmayan insan burda rastlamadım hepside fazlasıyla inançlı insanlar bundan yola çık ama rabbim kabul etmeyeceği duayı insanın diline vermez göreceksin herkezin çocuğu olacak ben eminim
İnşallah olmuştur umutsuz düşünme sen yine de :)
bende iyiyim hamdolsun güzel bi güne başladım hamdolsun Allah a ya :)
Ohh ohhhh ne güzelll birazcık banada bulaştır :)
haklısın olabilir aslında. benim de mesela 21. günde çatladığını gördük yumurtanın. normalde bazı kişiler erken gebelikle bu tarihten bikaç gün sonra hamileliğini öğreniyo:)
Ohh ohhhh ne güzelll birazcık banada bulaştır :)
İnşallah olmuştur umutsuz düşünme sen yine de :)
bende iyiyim hamdolsun güzel bi güne başladım hamdolsun Allah a ya :)
Anladım inşallah gönlüne göre sökülürsün bi anda da hayırlısı ile tedaviye başlarsın :)
Ne kadar içli yazmışsııınnnn
Bana da aynısını diyolarnasip hayırlı zamanda olcak inşallah diyorum....
teslimiyetine de maşallaahh
Rabbimi umudunu daim eylesin ve mükafatını da tez zamanda nasi etsin inşallah yaaa
Bu sabah herkes bi dugusal mıııı
Rabbim annenin mekanını cennet eylesin inşallah....
İmtihanın her türlüsü anne, evlad, baba...rabbim başka acılar göstermesin sana cemrecim ve inşallah bu anneler gününe içinde minik bi kalple giriyosundur....
Rabbim kabul etmeyecgi duayı insanın diline vermez
Maşallah bu sözüne bayıldım özgecim...
teslimiyetine sabrına da hayran kaldım...
Rabbim bunların mükafatını tez zamanda verir sana inşallah![]()
Gunaydın kızlar
bu sabah kalktıgımdan beri sol kasıgımda inanılmaz bir ağrı var oyleki yürümekte zorlanıyorum.bugun adetimin 16.günü muhtemel ovulasyon gunum.yumurta çatlayınca bu kasık ağrısı olurmuş.sölemesi ayıp dun çalışma yaptık :) bugunde yapsak mı acep karar veremedim![]()
Gunaydın kızlar
bu sabah kalktıgımdan beri sol kasıgımda inanılmaz bir ağrı var oyleki yürümekte zorlanıyorum.bugun adetimin 16.günü muhtemel ovulasyon gunum.yumurta çatlayınca bu kasık ağrısı olurmuş.sölemesi ayıp dun çalışma yaptık :) bugunde yapsak mı acep karar veremedim![]()
kıyamam ben sana. anneler günü benim için de son 9 yıldır daha bi farklı duygulara sebep oluyor. 9 yıl önce annemi kaybettim. ve her anneler günü bana çok zor geliyor. o reklamlar içimi acıtıyor. ve sanırım annesi olan herkesi kıskanıyorum. özellikle de kayınvalidemin anneler gününü kutlamak çok zor geliyor. içimi acıtıyor. ona hediye bakmak bile beni çok geriyor. onu sevmediğimden diil. annem yaşasaydı, ona da bunlardan alırdım, sarılır öperdim, kokusunu içime çekerdim diye içimden geçirdiğim için zor geliyor. keşke anneler günü olmasa diye defalarca içimden geçirmişimdir bunca yıl içinde. gerçekten yaşamayan bu duyguyu bilemez. Allah yaşatmasın. bu durumu belki kendi evladım olunca daha kolay atlatırım. çünkü benim de günümü kutlıycak bi miniğim olcak ozaman.
yaaa düşün saglıgın sıhhatın yerinde, amansız bi derdin yok, kaç çeşit nimetle karın doyuruyoruz eee mis gibi güne uyandım güneşi gören gözüm kuşları duyan kulagım ve burda pat pat yazan ellerim var :)
böyle söyleyince pembe gözlükle bakıyo gibi oldum ama inan öyle :)
bi bu imtihanımız var demekki bol duaya ihtiyacımız var :)