Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

B

Normalde 36 günde adet olurum en son 4eylülde oldum sonra günüm geçince doktoragittim. Kist varmış adetle eriyenlerden. Şimdi adet söktürücü kullanıyorum ve soğan suyu içiyorum. Daha adett olmadım o yüzden bat belli değil :) belli olunca söyleyeyim. Çok memnun oldum :)

Aksamda yapicam testi cnm bakalim nolcak testin icndeki prospektusu okudm dun c kismi kirmizi t kismi silik se negatif diyodu ama bilmiyorum ya ins yakalarim ve ins banada nasip olur ins benim bat 7 kasim diyelim cnm ins olmam ve bebegim gelir

Aksamda yapicam testi cnm bakalim nolcak testin icndeki prospektusu okudm dun c kismi kirmizi t kismi silik se negatif diyodu ama bilmiyorum ya ins yakalarim ve ins banada nasip olur ins benim bat 7 kasim diyelim cnm ins olmam ve bebegim gelir

İnşallaahh ya minigin bu ay gelir ve sen mutlu haberi doya doya yaşarsın

Tamam o zaman rabbim hayırlı bi şekilde kistlerinden kurtulup tez zamanda da müjdeyi almayı nasip eylesin sana da yeniden aramıza hoşgeldiin

haklısın valla benim hesaplarıma göre ayın 3ü yada 4üydü ama 6 sı 7 si gibi görünüo dr.14 günlük anca deedi çünkü ayy bi 10 gün geçse öle merak içindeyimki
bu arada seninde imzan çok yakışmış

amin canım allah razı olsun

evet cnm nerden anladın :)

gözünaydın cnm konu sahibi olarak bizimle daha cok ilgilnirsin artık

tahmin edebiliyorum merakını :)
bende şu iki hafta bir an önce geçsede gidip minigimi görsem diyorum :)
bu merak ve heyecan 9 ay boyunca bitmicek galiba

merhabaa nasılsın nazar :)

evet cnm nerden anladın :)

nickini hafize kübra diye okumuştumda ondan sordum :)Rabbim mübarek etsin...

gözünaydın cnm konu sahibi olarak bizimle daha cok ilgilnirsin artık

teşekkür ederim :)
arkadaşlar beni bilir sende zamanla daha iyi tanırsın topigimide topigimde ki herkeside çok seviyorum ve ilgileniyorum
ama haklısın pc nin rahatlıgı bambaşka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…