Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Günaydın :)
Test derken :) Dün ki panik halimi bi kenara bıraktım eflalim durumum hiç iyi degildiiiiiiii:53:
ne kadar stres yaptıysam aylar sonra yüzümde sivilce çıktı resmen :14:

ama bütün ögleden sonra susuz kalınca akşam ovu testini denedim ve malum bat 6 a gün vardı hiiçç bişey çıkmadı :)
Çıkmasını çok beklemiyodum ama silik bile degildi:9:

şimdi 2 gün sonra bi ovu testi daha denicem sonra bat günü gebelik testi yaparım :)

Testini bosa harcama bence kuzum....ayrica nette siparis et hem ov.testini hem gebelik kimseler gormez....bende geldim dra hic imudum yok pzrtesi 0.5 deger yukselmemistir herhalde....cok stresliyim....gorseniz ac karnima geldim basim agriyo zonk zonk..,dualarinizi esirgemeyin

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Canım ovu testi yapıcam demişsin geçmişte gördüm de:) daha çok erken zaten canım ovü testi ancak adet günü gösterir sonucu, benim dediğim testten olsaydı o şimdi bile gösterirdi, ben çok umutluyum senden bu ay inşallah hislerim yanıltmaz beni:16: gebelik testini iki gün kala yapabilirsin:34: normalde çıkar mı sivilcen adet dönemi?

Ya ovu testi ile gebelik ögrenenler başlıgını okudum 5 6 gün kala yapmaya başlayıp hergün koyulaşanlar var şansımı denedim anlıyacagın :)
İnşallaaahhh yanılmazsın yaaaa ne güzel konusuyorsun :))
testleri tamamen attık kafamdan yaaa :) hele bi bat ım gelsin :)

Cidden dün ben abarttım kafamı takmayı :)
saatelerce türlü türlü topikler okudum:52:

Sivilce ise normalde hiç çıkmaz ben ergenlikte bile sivilcelenmedim kiii adette sivilceleneyim :(((
dün ne kadar kafama taktıysam vucudum tepki verdi sanırm sıkıntıdan yüzüm bi tuhaf :(

neyse bugüne güzel başladım kafamda rahat hayırlısı olsun bakalım :)

Testini bosa harcama bence kuzum....ayrica nette siparis et hem ov.testini hem gebelik kimseler gormez....bende geldim dra hic imudum yok pzrtesi 0.5 deger yukselmemistir herhalde....cok stresliyim....gorseniz ac karnima geldim basim agriyo zonk zonk..,dualarinizi esirgemeyin

Ya ovu testini de netten aldım 30 lu aldım bi dee:53:
sonradan pişman oldum 20 ovu + gebelik testi olanlar vardı onlardan almadıgıma :(

elimde bol olunca ondan denedim ovu testini ama daha onu da yapmıcam :)
şuan elimde 21 ovu testi var :)

sende hayırlısı ile güzel bi sonuç alırsın inşallah :)
senin bat ın ne zamandı listede yoksun da ?

Ya ovu testi ile gebelik ögrenenler başlıgını okudum 5 6 gün kala yapmaya başlayıp hergün koyulaşanlar var şansımı denedim anlıyacagın :)
İnşallaaahhh yanılmazsın yaaaa ne güzel konusuyorsun :))
testleri tamamen attık kafamdan yaaa :) hele bi bat ım gelsin :)

Cidden dün ben abarttım kafamı takmayı :)
saatelerce türlü türlü topikler okudum:52:

Sivilce ise normalde hiç çıkmaz ben ergenlikte bile sivilcelenmedim kiii adette sivilceleneyim :(((
dün ne kadar kafama taktıysam vucudum tepki verdi sanırm sıkıntıdan yüzüm bi tuhaf :(

neyse bugüne güzel başladım kafamda rahat hayırlısı olsun bakalım :)

tamam canım ohh at kafandan beklemek çok zor biliyorum ama kendimize ediyoruz sonra yazık bedenimize:34: benden de hiç çıkmaz sivilce ergenken bile yoktu:) şimdi dün çıkmış bir tane:)

Bu pazar anneler günü 4 yildir hep ayni hüzün... Her gün annelik hasretiyle geciriyorum günlerimi. Olmadi, olmuyor... Gecen yil kayinvalideme hediye goturduk bana siz ne zaman çocuk yapacaksiniz yoksa olmuyor mu dedi.. Sessiz kaldim birşey diyemedim. Bu yil yine konuşsa dayanamam aglarim herhalde. Her gece basimi yastiga koydugumda bebek özlemi aklima geliyor.dusunmeyeyim diyorum zaten olmuyor ama yapamiyorum. Dr tüp bebekle bile yüzde 10-15 ihtimal dediği halde ben yine umut ediyorum.her ay bekliyorum.gecen bir arkadasima bebek görmeye gitmiştik arkadaslarla , bebegin mamasindan gazina her şey konuşuluyor herkes tecrübesini anlatıyor ben sadece dinliyorum.o kadar yalniz hissediyorum ki kendimi. Su an esimde maça gitti. Evde yalnizim ve içimden yazmak geldi. Çok doluyum arkadaşlar. Bunları yazarken agliyorum şuan da. İcimdekileri dökmek istedim. Belki rahatlarim diye. Yazdiklarim karmasik olmamistir inşaallah. Ne olur bana da dua edin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cabim ayni tarz seyleri yasadim birde herkes istedigimizi biliyordu dusin yani....kisirmi demediler neler neler asilama yapalim dedik....o ay 1 yumurtam var 13 mm 22.gun catlamaz dedi drum asilama iptal birde catlayma ignedide iptal ztn heray dehset bir hayal kirikligi yataktan cikmadan aglamalar vs....derken reglim 2 gun gecikti ama hic jmudum yok...gittim test aldim grldim buarada biz sehirler aradi gittik geldik bir kasik agtisi anlatamam....derken teste damlattigim anda cift cizgi drlarin bile kisirsin dedigi ben hamileydim inanamadim ziril agladim agladik esimle ki disun teyzesine gittim hmn komsuyuz el dimi teyzesi o ve kuzeni bile benimle agladi suan anlatirken bile agliyorum neyse....,o ay zor bi gebelik gecirdim ama melegimi kucagima aldim smd ikincisini istiyorum dr kapilari maceralarimiza start verdik anliycaaniz....neyse ne olursa olsun umudunu yitirme sakin benim drum bana olmaz diyen drlar icin dediki....Allah ol dedikten snr biz olduracagiz insallah hic unutamam aradan gecen 4yil snr smd yine kapisindayim...buarada senin dra gicik oldum maneviyati guclu olmali bir drun o zaman keyfine degme derim isin moralini yuksek tutuyor cunku inancli dr

tamam canım ohh at kafandan beklemek çok zor biliyorum ama kendimize ediyoruz sonra yazık bedenimize:34: benden de hiç çıkmaz sivilce ergenken bile yoktu:) şimdi dün çıkmış bir tane:)

Evet yaa boşu boşuna dün o hallere girdim :))
ayy benimde yaa eşimle 2,5 yıldır tanışıyoruz :) o bile şaşırdı sivilcen çıkmış dedi anlayıınnnnn durum vahimmm:27:

Hamilelikle alakası olamaz dimi sivilce diye bişey hiç duymadım:53:

ay yine başlımıyım ben belirti aramaya :))
gidim bi kahvaltı yapım sagsalım :)
görüşürz eflalim :)

Ya ovu testini de netten aldım 30 lu aldım bi dee:53:
sonradan pişman oldum 20 ovu + gebelik testi olanlar vardı onlardan almadıgıma :(

elimde bol olunca ondan denedim ovu testini ama daha onu da yapmıcam :)
şuan elimde 21 ovu testi var :)

sende hayırlısı ile güzel bi sonuç alırsın inşallah :)
senin bat ın ne zamandı listede yoksun da ?

Bat 11 mayis.......

Evet yaa boşu boşuna dün o hallere girdim :))
ayy benimde yaa eşimle 2,5 yıldır tanışıyoruz :) o bile şaşırdı sivilcen çıkmış dedi anlayıınnnnn durum vahimmm:27:

Hamilelikle alakası olamaz dimi sivilce diye bişey hiç duymadım:53:

ay yine başlımıyım ben belirti aramaya :))
gidim bi kahvaltı yapım sagsalım :)
görüşürz eflalim :)

Canım hamileyken sivilcesi çıkan çok :) ama sen takmıyorsun artık azcık sabır konu başlığında ki gibi:34: bende yapıcam kahvaltı afiyet olsun

ya ben artık testte alamıyorum küçük ilçe 2 eczane var artık tanıyolar yaaa tuhaf oluyo :)))
neyse biraz sabırsızlgımı bi kenara bıraktım bat a kadar bişey yapmıcam kararlıyım :))

:)))))
ben hiç görmedim yaa sana mı denk geliyo acaba :9:

Öncelikle rabbim yar ve yardımcın olsun çoook üzüldüm yazdıklarını okuyunca :(((((
Rabbim için imkansız yoktur o ol derse herşey olur.... ve 5 yıl 10 yı sonra mucize bebeklerine kavusanları biliyorum...
arkadaşımın halası 17 yıl ugraştı sonra hiç beklemediği anda hamile kaldı...rabbimin hikmeti....
sende inşallah tez zaamaaanndaaa kavusursun minigine :(
dua edicem sana inşallah....

(ayrıca o doktora da çok kızdım ne demek o yaa hiç mi senin ruh halini görmüyo :/ )

günaydııınnn :)
gelmez inşallaahhhh :)
Kapını o bekledigin müjde çalsın inşallaahhhh:16:

Günaydııınnn derinim :)
nasılsın bakalım ?

İnşallaaahh yüksek yüksek degerlerle dönersinnnnn :))

günaydıınnn :)
hepimiz için hayırlı bi gün olsun inşallah :)
nasılsın ?

İyiyim canim sen nasilsin? Adetim bugun geliyor pembeler geliyor. 3.gunum cumartesiye geliyor :( yarin icin randevu aldim sokulurse gitcem yarin.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Birisi benide listeye ekleywbilirmi 11 mayis yas 27 2.bebis yolu bekliyorum

Kizlar yumurta aki akintim var adet belirtisimi

Bat 11 mayis.......

Birisi benide listeye ekleywbilirmi 11 mayis yas 27 2.bebis yolu bekliyorum

ekledim hakkında hayırlısı olsun inşallaah:16:

Canım hamileyken sivilcesi çıkan çok :) ama sen takmıyorsun artık azcık sabır konu başlığında ki gibi:34: bende yapıcam kahvaltı afiyet olsun
gerçekten mii bişey daha ögrendim resmen:53:
ama bunu da hamileliğe yoramam :)
bekleyip görces :)
sana ve bebişine de afiyet olsun :)

bu arada sen kan testi yaptrmışmıydın ?

İyiyim canim sen nasilsin? Adetim bugun geliyor pembeler geliyor. 3.gunum cumartesiye geliyor :( yarin icin randevu aldim sokulurse gitcem yarin.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bende iyiyim hamdolsun :)
inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin yaa madem başladı cabukta sökülürsün inşallah :)

maydanoz kaynatıp içmek çabuk söktürür derler aslında denedin mi hiç ?

ama tadı fena :(

ekledim hakkında hayırlısı olsun inşallaah:16:

gerçekten mii bişey daha ögrendim resmen:53:
ama bunu da hamileliğe yoramam :)
bekleyip görces :)
sana ve bebişine de afiyet olsun :)

bu arada sen kan testi yaptrmışmıydın ?

bende iyiyim hamdolsun :)
inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin yaa madem başladı cabukta sökülürsün inşallah :)

maydanoz kaynatıp içmek çabuk söktürür derler aslında denedin mi hiç ?

ama tadı fena :(

Evet canım bekleyip güzel haber görelim inşallah, yaptırdım canım pazartesi günü 906 çıktı, doktora hemen gitmiycem 6 haftalık olsunda:)

günaydın arkadaşlar...uhubbike beni listeden silermisin kırmızılarla uyandım:(çok üzgünüm...

Günaydın :)
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım senin için üzüldüm ama umudu kaybetmek yok bi daha ki aya beklemeye devam etmicek misin ?
hadi yeni bat ı söyle de haziran ayını bekleyen arkadaşların yanına ekliym:16:

günaydın kızlaaarrrr:3:

günaydıııııınnnn cemrem :)
bugün seni geçtim :)))

günaydın canım ben burdayım :)yaptınmı ov.testini koyu çizgi çıktımı

günaydın :)
ne güzel cemre ile aynı anda geldiniz :)
evet yaptım testi 2.cizgi hiiiççç yoktu :)
bende bıraktım test olayını :)))

Evet canım bekleyip güzel haber görelim inşallah, yaptırdım canım pazartesi günü 906 çıktı, doktora hemen gitmiycem 6 haftalık olsunda:)

maşallaaahhhhh :)
saglıcakla kucagına da alırsın inşallah :)
kan testini battan ne kadar sonra yaptırdın yani o deger kacıncı gün çıktı ?

maşallaaahhhhh :)
saglıcakla kucagına da alırsın inşallah :)
kan testini battan ne kadar sonra yaptırdın yani o deger kacıncı gün çıktı ?

Sağol canım inşallah bunun sonu hüsran olmaz, canım bat 3 mayıstı ben 5 mayısta yaptırdım iki gün geçmişti yani, yumurtlamadan sonra 14. gün oluyor:)

Kizlar yumurta aki akintim var adet belirtisimi

adet belirtisi de olabilir hamilelik belirtisi de...
senin bat ına da 3 gün varmış....pazartesi de kan testi yaptırdm diyosun testler için benden de aceleci cıktın:)

Back
X