Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım ...
demekki daha hayırlı vakit gelmemiş
Haziran bat ını söylersen güncelleyeyim listeni![]()
4 Haziran şekerim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım ...
demekki daha hayırlı vakit gelmemiş
Haziran bat ını söylersen güncelleyeyim listeni![]()
İltihap varsa bol bolsu iç canım ve ayaklarını falan sıcak tut haa bi de pamuklu iç çamaşırı kullanmaya dikkat et...gebelik varsa iltihap zararlı olabilir ....
Ümitlen tabi tatlııımmmm yaa :))
Ümidimiz hep var bizimm dimi amaaa şimdide kat be kat arttı :))
oyy ne güzel topigimiz bebiş dolsun :)
Cnm dikkat et emi
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
inşallah canım inşallah allah hevesimizi boşa çıkarmasın
4 Haziran şekerim.![]()
ay inşallah yaaa boşa ümitlenmiorumda inşallah yaaaa
rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. başka belirtin varmı..ağzının tadında değişiklik.. göğüs uçlarında siyahlaşma.. Damarların belirginleşmesi.. göğüz hassasiyeti.. yok mu ?![]()
güncelledim inşallah son bat olur yaaa :)
inşaaallaaahh özgecim :)
Rabbim kalbinin güzelliğinin mükafatını tez zamanda nasip etsin sana![]()
güncelledim inşallah son bat olur yaaa :)
canım onların hiçbiri yok her ay olurdu ama bişi olmazdı bu ay sadece kasık ağrım ve rahmime vuran bi ağrım var uyku halsizlik ve baş dönmesimide bulantısı var başkada hiçbişi yok
canım onların hiçbiri yok her ay olurdu ama bişi olmazdı bu ay sadece kasık ağrım ve rahmime vuran bi ağrım var uyku halsizlik ve baş dönmesimide bulantısı var başkada hiçbişi yok
inaşllah sana da zahmet veriyoruz. güncelleyip duruyorsun. hakkını helal et.:13:
Yükle bakalım.. Biraz karıştır bulursun resim yüklemeyi bende hiç yüklemedim.
cemreee çok ilginç bişi oldu bugün sancım artınca dra gittim ultrasyona aldı ve bir yumurtamın çatladığını ikincisininde olduğunu söledi bugün yarın çatlar dedi yani gerçekten iki kez yumurtlamışım bu ay garip olan ikinci şeyde iltihabım olduğunu söledi ve antipıyotik yazmadı çünkü senden gebelikten şüpheliorum dedi bişiler gördüm ama emin deilim dedi ayy şok oldum ya böle bişi olamaz eşim varikosel dedim ölede bi olurki eşinin sperm değerleri çok kötü deil sadece hareketliliği zayıf dedi ve bana simir testi yaptı bi hafta sora alıcakmışım sonucu bi ilaç falan kullanma dedi bu ay adetin gecikirse kesinlikle hamilesin dedi ayy çok şaşırdım yaa olamaz böle bişi ya kafam karışık bi tuhafım off ne güzel ümidim yoktu şimdi bu dr ümitlendirdi beni yaaa üstelik kesin hamile deseydi demedide şüpheleniorum dedidua edin bana ne olurrr
ya canım yüklenmio buldum aslında ama yüklenmio kii![]()
olsun hayırlısı Allahtan.. beklemek çok zor ama temkinli ol yinede.. şimdiden sevinme... inşallah hamilesindir hayırlısıyla .. İnşallah sağlıklı sıhhatli güzel bir hamilelik olur...Kan testi vermişmiydin..
Ayy canıım cok sevindim inankiii :)) insallah ya hadi bakalım :) insan gercekten umidini asla kesmemeli.
yok canım yaa benim adetime daha 10 gün var aşırı kasık ağrısı şikayetiyle gittim muane oldum işte öle çıktı zaten kesin bişi deil sadece dr ilaç içme dikkat et adet olmassan gebesin dedi sadece öle bi ihtimal varmış daha 1 haftalık ya var ya yok dior oda kesin deilmiş yani sadece bu ay iki kere yumurtlamışım
ya canım yüklenmio buldum aslında ama yüklenmio kii![]()
O zman hep beraber dua ediyoruz senin için.. Rabbim kabul buyuracağı işin duasını nasip edermiş inşallah hamilesindir.