Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

İltihap varsa bol bolsu iç canım ve ayaklarını falan sıcak tut haa bi de pamuklu iç çamaşırı kullanmaya dikkat et...gebelik varsa iltihap zararlı olabilir ....

Ümitlen tabi tatlııımmmm yaa :))
Ümidimiz hep var bizimm dimi amaaa şimdide kat be kat arttı :))
oyy ne güzel topigimiz bebiş dolsun :)

ay inşallah yaaa boşa ümitlenmiorumda inşallah yaaaa

konuya cevap ver diyosun orada ataç işareti var gülen suratın yanında yukarda dosya eklemen için onu tıklayınca dosya ekle diyosun resmi seçiyosun altta içeriği ekle diyosun bu kadar canım :34:

inşallah canım inşallah allah hevesimizi boşa çıkarmasın

rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. başka belirtin varmı..ağzının tadında değişiklik.. göğüs uçlarında siyahlaşma.. Damarların belirginleşmesi.. göğüz hassasiyeti.. yok mu ?:34:

rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. başka belirtin varmı..ağzının tadında değişiklik.. göğüs uçlarında siyahlaşma.. Damarların belirginleşmesi.. göğüz hassasiyeti.. yok mu ?:34:

canım onların hiçbiri yok her ay olurdu ama bişi olmazdı bu ay sadece kasık ağrım ve rahmime vuran bi ağrım var uyku halsizlik ve baş dönmesimide bulantısı var başkada hiçbişi yok

canım onların hiçbiri yok her ay olurdu ama bişi olmazdı bu ay sadece kasık ağrım ve rahmime vuran bi ağrım var uyku halsizlik ve baş dönmesimide bulantısı var başkada hiçbişi yok

ayyyy özge bu saydıklarına bakınca da insanın direk hamilesiiiiinnnnn diyesı geliyo :9::9:

olsun hayırlısı Allahtan.. beklemek çok zor ama temkinli ol yinede.. şimdiden sevinme... inşallah hamilesindir hayırlısıyla .. İnşallah sağlıklı sıhhatli güzel bir hamilelik olur...Kan testi vermişmiydin..

inaşllah sana da zahmet veriyoruz. güncelleyip duruyorsun. hakkını helal et.:13:

estg. yaaaa :)
ben benimle oldugunuz için bu zorlu süreci birlikte yaşayıp paylaştıgımız için çok mutluyum:16:
İnşallah tez zamanda müjdelerimizi de alır o güzel sürecide birlikte yaşarız:16::16:

cemreee çok ilginç bişi oldu bugün sancım artınca dra gittim ultrasyona aldı ve bir yumurtamın çatladığını ikincisininde olduğunu söledi bugün yarın çatlar dedi yani gerçekten iki kez yumurtlamışım bu ay garip olan ikinci şeyde iltihabım olduğunu söledi ve antipıyotik yazmadı çünkü senden gebelikten şüpheliorum dedi bişiler gördüm ama emin deilim dedi ayy şok oldum ya böle bişi olamaz eşim varikosel dedim ölede bi olurki eşinin sperm değerleri çok kötü deil sadece hareketliliği zayıf dedi ve bana simir testi yaptı bi hafta sora alıcakmışım sonucu bi ilaç falan kullanma dedi bu ay adetin gecikirse kesinlikle hamilesin dedi ayy çok şaşırdım yaa olamaz böle bişi ya kafam karışık bi tuhafım off ne güzel ümidim yoktu şimdi bu dr ümitlendirdi beni yaaa üstelik kesin hamile deseydi demedide şüpheleniorum dedi :(dua edin bana ne olurrr

Ayy canıım cok sevindim inankiii :)) insallah ya hadi bakalım :) insan gercekten umidini asla kesmemeli.

olsun hayırlısı Allahtan.. beklemek çok zor ama temkinli ol yinede.. şimdiden sevinme... inşallah hamilesindir hayırlısıyla .. İnşallah sağlıklı sıhhatli güzel bir hamilelik olur...Kan testi vermişmiydin..

yok canım yaa benim adetime daha 10 gün var aşırı kasık ağrısı şikayetiyle gittim muane oldum işte öle çıktı zaten kesin bişi deil sadece dr ilaç içme dikkat et adet olmassan gebesin dedi sadece öle bi ihtimal varmış daha 1 haftalık ya var ya yok dior oda kesin deilmiş yani sadece bu ay iki kere yumurtlamışım

yok canım yaa benim adetime daha 10 gün var aşırı kasık ağrısı şikayetiyle gittim muane oldum işte öle çıktı zaten kesin bişi deil sadece dr ilaç içme dikkat et adet olmassan gebesin dedi sadece öle bi ihtimal varmış daha 1 haftalık ya var ya yok dior oda kesin deilmiş yani sadece bu ay iki kere yumurtlamışım

Canım acaba baska bi doktoradamı gitsen, belki o net emin olur. Yada sabretnek en guzeli 😌. Yinede cok hayal kurma olmayabilir, ama bu ihtimal bile cok guzel, insallah hayırlısıyla mujdeli haberi verirsin 😊

ya canım yüklenmio buldum aslında ama yüklenmio kii :(

Auy ne guzel haber bu nekadar umitsizdin sanirim hic aklinda yoktu hamilelik olmicak diye hani aklinda olmadi iliski aninda falan blkide oyuzden tuttu falnmi anlatamadim sanirim hayirlisi rabbimin kudreti cok buyuk

Back
X