Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

cemreee çok ilginç bişi oldu bugün sancım artınca dra gittim ultrasyona aldı ve bir yumurtamın çatladığını ikincisininde olduğunu söledi bugün yarın çatlar dedi yani gerçekten iki kez yumurtlamışım bu ay garip olan ikinci şeyde iltihabım olduğunu söledi ve antipıyotik yazmadı çünkü senden gebelikten şüpheliorum dedi bişiler gördüm ama emin deilim dedi ayy şok oldum ya böle bişi olamaz eşim varikosel dedim ölede bi olurki eşinin sperm değerleri çok kötü deil sadece hareketliliği zayıf dedi ve bana simir testi yaptı bi hafta sora alıcakmışım sonucu bi ilaç falan kullanma dedi bu ay adetin gecikirse kesinlikle hamilesin dedi ayy çok şaşırdım yaa olamaz böle bişi ya kafam karışık bi tuhafım off ne güzel ümidim yoktu şimdi bu dr ümitlendirdi beni yaaa üstelik kesin hamile deseydi demedide şüpheleniorum dedi :(dua edin bana ne olurrr

Ayy canim cok sevindim senin adına yaa inşallah inşallah inşallah hamilesindir :)

inşallah canım varikosel hakında biraz bilgi aldım kesinlikle kısırlık sebebi deildir dedi sende içini ferah tut olurmu

Canım bizim sperm sayisi da düşük çıktığı için üzülüyorum ama rabbim ol dedikten sonra olur ben umudumu hiç kaybetmiyorum. Sizin sayı kaç?

Kizlar hamile oldugumu 3 gün önce öğrendim. Folik asit kullaniyordum asilamadan hemen sonra gunde bir tane folbiol. Fakat 5gundur falan icemedim. Bir sorun olur mu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bizim sperm sayisi da düşük çıktığı için üzülüyorum ama rabbim ol dedikten sonra olur ben umudumu hiç kaybetmiyorum. Sizin sayı kaç?

inan hiç belli olmuo rabbim büyük ol desin yeterki bizim sayı 70 milyon hareketlilik 10 milyon morfolojide 3 sizin kaç

Son düzenleme:
inan hiç belli olmuo rabbim büyük ol desin yeterki bizim sayı 70 milyon hareketlilik 10 milyon morfolojide 3 sizin kaç

Tabi canım yeter ki rabbim kısmet etsin. Inşallah hamilesindir sende. Bu arada ilk bebeğin mi olacak inşallah? Ne kadar süredir istiyorsunuz?

Tabi canım yeter ki rabbim kısmet etsin. Inşallah hamilesindir sende. Bu arada ilk bebeğin mi olacak inşallah? Ne kadar süredir istiyorsunuz?

canım bu 9.ay hiç olmadı bizim ilk olacak allah nasip ederse bu arada ben eşime keçi boynuzu kürü içirdim baya faydası oluo bilgin olsun bide o evikap kapsulude içir bana kalırsa biz bunlarla topladık inan 15 milyondan yükselmiş bilgin olsun

Son düzenleme:
Kizlar hamile oldugumu 3 gün önce öğrendim. Folik asit kullaniyordum asilamadan hemen sonra gunde bir tane folbiol. Fakat 5gundur falan icemedim. Bir sorun olur mu?

Olmaz cnm

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

canım bu 9.ay hiç olmadı bizim ilk olacak allah nasip ederse bu arada ben eşime keçi boynuzu kürü içirdim baya faydası oluo bilgin olsun bide o evikap kapsulude içir bana kalırsa biz bunlarla topladık inan 15 milyondan yükselmiş bilgin olsun

Sağol canim bi deneyeyim bende ama 500.000 değer çok düşük değil mi sence bizim de 9 ay oldu hiç korunmadik zaten :) aynı zamanlarda mi evlendik yoksa?

Sağol canim bi deneyeyim bende ama 500.000 değer çok düşük değil mi sence bizim de 9 ay oldu hiç korunmadik zaten :) aynı zamanlarda mi evlendik yoksa?

bilmem ben haziranda yanlız 500 deildir o 50 bindir canım 50 binde normal ama yinede dediklerimi yapın bence baya faydası oluor

selam kızlar
bugün hamile bir arkadaşımla onun kontrolüne gittik
kendisi 6. ayını doldurdu
doktor kapısında beklerken hamileleri görünce içim bir hoş oldu gözlerim doldu
birde içeriden bir kadın çıktı eşiyle
ikiside sevinçten ayakları yere basmıyordu
kadın adet gecikmesinden gelmiş
hamileymiş meğer
kalp atışlarını duymuşlar
onları görünce ağlamaya başladım
kadın üzülmeyin inşallah sizinde olur dedi
inşallah dedim
ama içimden acaba ne zaman demekten kendimi alamadım :14:

ya canım orası ölede bu yine hiç iyi olmadı bu sefer ümitlenip adet olursam nasıl toparlanacam bilemedimkiii yaaa aslında dr sölemek istemedi ben dedim iltihap varsa antipıyotik yazın oda dedi gerek yok dedim nasıl gerek yok iltihap sonuçta büyüyebilir siz yazmassanız bile ben cipro kullanırım ozamn dedim sonuçta iltihap şakaya gelemz ben öle diyince adam ilaç falan içme sakın dedi yani sölemek zorunda kaldı yaaa :(

Ümitlenmek derken aklının bi köşesinde adet olabilirim ihtimalini de hep tut ama hamileymiş gibide ilaç içmemeye çok yorulmamaya dikkat et :)
Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onun nasip etsin inşallah :)

Ya Rabbim ! Ey Duaları İşiten ve Kabul eden Mevlamız.
Bu Yazıları okuyan kardeşlerimizin gönlün de olupta dile getiremediği ne kadar
muradı varsa bunları hayırlı olanlardan kıl ve kabul buyur.
Hangi hal için de bulundurursan bulundur senden gafil olmaktan onu
koru. Kıyametin ve ölümün dayanılmaz şiddetinden onu Muhafaza
buyur. Onu iyilerden kıl ve iyilerle beraber bulundur ve iyilerle beraber
haşret. Müjdelenen, Cennet ve Cemaline eriştireceğin seçkin kullarından
eyle.
Ya rabbi bizleri beklediğimize kavuştur.. İnşalllah

amiiiiiiinnnnnn cümlemizi inşallah :)
Allah razı olsun..

İnşallah canımcım.
Bugün baya açıldım. Arkadaşla okuldan sonra epey gezdik.
Avm'ye gidip kumpir yedik :56: Sonra iç giyim alışverişi yaptık :17:
Arkadaş evlenicek ona tavsiyelerde bulundum falan.
Güzel bir gündü. Yarın da sabah 9.30'da dr randevum var.
Dua edin de güzel şeyler duyayım bu sefer.

ohhhhh miss gibi ne güzel kafa dagıtmışsındır :)
İnşallah yarında hayırlı haberler dönersin:16:

Cnm benim bati 8 .06 ya crkermisin kanamam basladi

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

tamam kaydettim....

Hayır bi sorun olmaz ki zaten folbiol vitamin sadece...bebegin beyin ve omurilik gelişimini destekliyo ama bundan sonra 3 ay ihmal etmemeye dikkat et:16:
Bu arada gözünüz aydın saglıcakla kucagınıza alırsınız inşallah :)

selam kızlar
bugün hamile bir arkadaşımla onun kontrolüne gittik
kendisi 6. ayını doldurdu
doktor kapısında beklerken hamileleri görünce içim bir hoş oldu gözlerim doldu
birde içeriden bir kadın çıktı eşiyle
ikiside sevinçten ayakları yere basmıyordu
kadın adet gecikmesinden gelmiş
hamileymiş meğer
kalp atışlarını duymuşlar
onları görünce ağlamaya başladım
kadın üzülmeyin inşallah sizinde olur dedi
inşallah dedim
ama içimden acaba ne zaman demekten kendimi alamadım :14:

:(((
İnsan öyle durumlarda bayaga zorlanıyor :(
Olsun rabbimde bizi burdan imtihan etmiş sabrınıda mükafatınıda vericek daha zamanı var demekki :)

Bugün ders çalışmaya başladım kızlar :)
farklı şeylerle ugraşmak cidden benim kafamı dagıtıyo dün ki halime nazaran müthiş huzurluyum :)
hatta bugün bi ara sancıyla adet oldum diye lavaboya kosmak bile keyfimi bozmadı :)
( tabi oldum sanmışım henüz olmadım :9: )

Akşam namazından sonra 40 fatiha okumak son zamanlarda çok sık karşıma çıkıyordu bu akşam onu okudum ve herkese dua ettim forumdan çıkmadan en son özgenin konusunu konustugumuz için ilk aklıma o geldi itiraf etmeliyim :)
Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah:16:

:(((
İnsan öyle durumlarda bayaga zorlanıyor :(
Olsun rabbimde bizi burdan imtihan etmiş sabrınıda mükafatınıda vericek daha zamanı var demekki :)

evet daha zamanı var sanırım ama o zaman ne zaman keşke bilsek de ona göre strese devam etsek
en azından kafaya takmayız boşyere
nede olsa daha zamanı var diye :43:

Bugün ders çalışmaya başladım kızlar :)
farklı şeylerle ugraşmak cidden benim kafamı dagıtıyo dün ki halime nazaran müthiş huzurluyum :)
hatta bugün bi ara sancıyla adet oldum diye lavaboya kosmak bile keyfimi bozmadı :)
( tabi oldum sanmışım henüz olmadım :9: )

Akşam namazından sonra 40 fatiha okumak son zamanlarda çok sık karşıma çıkıyordu bu akşam onu okudum ve herkese dua ettim forumdan çıkmadan en son özgenin konusunu konustugumuz için ilk aklıma o geldi itiraf etmeliyim :)
Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah:16:

Allah razı olsun kuzum rabbim dualarını kabul etsin inşallah

Back
X