Fear Factor Aksiyon Star Tv

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.620
773
39
Star'da aksiyon başladı!

Star ekranlarında yepyeni bir macera başladı. Fear Factor Aksiyon'un heyecan dolu etaplarında cesaretleri sınanan yarışmacılar zorlu bir mücadele atlattı.

Geçtiğimiz hafta yapılan eşleştirmelerle Eyüp ve Nur, Akın ve Yeliz, Adnan ve Derya, Kaan ve Damla birlikte yarıştı. Birbirlerini tanımayan eşler bu zorlu mücadelede Fear Factor Aksiyon'daki kaderlerini bir başkasının ellerine teslim etmek zorunda kaldılar. İlk etapta kızlar suyun acımasız yüzüyle tanıştı. Ayaklarından baş aşağı sallandırıldıkları havuza hızla çarparken bir yandan da vücutlarına bağlanan bayrakları topladılar. Bu zorlu etabın birincisi Yeliz oldu. Görüntüsü yüzünden kendisine güvenmeyen rakiplerine ne kadar hırslı olduğunu daha ilk etaptan kanıtlayan Yeliz bu sayede eşi Akın'la birlikte diğer etapları yapmaktan kurtuldu.

İkinci etapta çiftler birlikte yarıştı. Erkekler halatlarla eşlerini buz tankının içine gönderdiler. Kızlar buz tankının içinde anahtar ararken zor anlar yaşadı. Soğuğun etkisinin derinden hisseden kızlar tankın içerisinden bir an önce kurtulmaya çalıştılar ama Damla etabı tamamlamayı başaramadı. Bu etabın birincisi yarışmanın en yaşlı ismi Adnan ve eşi Derya oldu.

Son etapta Eyüp ve Nur, Kaan ve Damla elenmemek uğruna insan ötesi bir mcüadele gösterdi. Bu son etapta yarışmacıların yerden tam 60 metre yüksekte tahta bir köprüden geçmeleri gerekiyordu. Kaan etapta elinden geleni yaptı ancak rakibi Eyüp'ün hızına yetişemedi.

Başladıkları ilk hafta Fear Factor Aksiyon'a veda eden çift Kaan ve Damla oldu. Haftaya bu heyecan verici mücadele yepyeni sekiz yarışmacı arasında devam edecek.

Yarışmadaki bayanların cesaretine hayranım.
Özellikle fareler, böcekler ve yılanlarla dolu odaya girdiklerinde ben ekran başında bile gerildim.

o akrepleri nasıl aldılar ağızlarına , annemle biz öldük öldük dirildik kaydirigubbakcemile3

abartmışlar bu yarışmayı ya, bi yılanları ecik böcükleri çiğneyip yutun demedikleri kaldıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Eyüp'ün cok tahammülsüz ve ukala tavırları var...Ozellıkle neydı o kızın adı bagdatlı olan esmer guzel kız,ona cook kaba davranıyor

yav şu eyüp denen zat-ı muhterem nası bi insan yaa resmen ağzından ateş çıkıo yani,biri çıkıp ağzını yüzünü kırsa ya sevabınaalsanaalsanasmile

şu mezar oyununu bana oda dolusu para verseler yapmam akannehir

kesnlikle katılıyrm sana.aynen o nasıl bi oyundu oleedelikafadulden ben delirirdim kesn ya.kapkaranlık,içerde çıyanlar fareler falan.ayy düşndkçe çok kötü..ya panklesen.hemen açamazlarda.valla yer insan kafayıı..kızlarda girdi oraya hayret ettm.nasıl hırs varsa artık.yuhh dedim:sm_confused:

Bende izlerken şaşırdım.
Kızların cesareti inanılmazdı.
Ben o küçücük yerde hayvanlar olmadan kalmaya bile cesaret edemem.

Bende izlerken şaşırdım.
Kızların cesareti inanılmazdı.
Ben o küçücük yerde hayvanlar olmadan kalmaya bile cesaret edemem.

dimi insanin nefesi daralir ben tomografi cekilirken o aletin altinda insanlar hareketsiz nasil duruyo diyodum bide suna bak:D

azicik kapali mekan fobisi var galiba bende...

Back
X