ben de senın yaptığını yapardım,keşke dememek için:)
madem bişeler hissediyorsun 2 senedir, neden birdaha görmeyeceksin
madem sadece şimdi görebileceksin,sınavuna neden girmyosun
madem bişeler hissediyorsun 2 senedir, neden birdaha görmeyeceksin
madem sadece şimdi görebileceksin,sınavuna neden girmyosun
Sınavdan önce yada sonra buluşsanız olmaz mı, hemen geri mi dönmesi gerekiyor, o yüzden mi sınav günü buluşuyorsunuz ?
Benim isteğim de onunla görüşmek ama sınavı aileme söylemezsem sonrasında işler daha da karışacak :/
Sınava girmediğinizi aileniz nereden bilecek :26:
Ailesiyle geliyor bir yerlere vs gideceklerinden dolayı bir gün var. Aslında her şey normaldi taa ki lanet hoca sınavı güne koyana kadar
Ailemle yaşadığımdan ve yakın çevrede aynı sınıftaki arkadaşlarımdan ötürü
Anladım canım, peki annenlere söylemesen sınav olduğunu daha sonradan bi şekilde öğrenme şansları var mı ?
Arkadaşlarından rica etsen söylemeseler sınava girmediğini, idare ediversinler seni.
Aynı sınıftaki insanlarla evlerimiz yakın olduğundan ve annem onları tanıdığından illa ki bir muhabbet çıkacak maalesef. MissRock bugün sınava gelmedi diye soracaklardır büyük ihtimal. Sonra ayıkla pirincin taşını...
Anladım, o zaman ya annenle konuşup durumu anlatacaksın, yada o bi gün ayarlayacak seninle buluşmak istiyorsa, sınavdan önce yada sonra buluşacaksınız, bi gün geç gidiversinler ya, o fedakarlık yapsın, sen bu kadar düşünüyorsun, oda düşünsün.
Ailemle yaşadığımdan ve yakın çevrede aynı sınıftaki arkadaşlarımdan ötürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?