Fedakârlık bu mu oluyor ?

kdrdmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
388
19
33
Kizlar buraya kendi sorunlarımi açarım hep ama bu sefer görumcem. Direk konuya giriyorum . Pazar aksami Görümcem kocasıyla kavga etmiş . Sebebi de ise giderken markete gittin niye bana haber vermedin sen söylesin sen böylesin bi ton küfür bişeyler fırlatma kiza . sonra k.p arayip kızı kapıya atıp gitmeler. Iste 4 gündür bizdeydi görumcem bide bu adamın tek hatası bu değil her şeyi yapmış kıza aldatmisti bir sürü borç harç yapıp kacmisti yani evliliği bitirebilicek herseyi yapmış 9 yıldır evliler . Hala kızı arıyor tehdit ediyor küfür ediyor falan dün Görümcemin k.v k.p bide 2 tane gorumcesi geldi bi de kızı haksız buldular geldiler gel dediler tipis tipis gitti görumcem bide hala onlar şikayet ediyor × söyle onda hata var Evlilik bu mu ? Yada evlilikte fedakâr olmak dedikleri bu mu oluyor??? :what::what:

note3 kadinlar_klubü

Son düzenleme:
Az önce başka bir konuya yazdım, benim kardeşimde bu model
Adamlar ne yaparsa yapsın, sinek kadar kocam olsun ama başımda bulunsun mantığı ile yapıyorlar
Hiç karışmayın, çeksin

Hayır bile bile işkence çekmeye gitmek MAZOŞİSTLİK oluyor canım

Bu fedakarlık falan değil düpedüz kendini ateşe atmak, kendini yok saymak, o adama (adam sıfatını bile hak etmiyor) köle olmak

Böyle fedakarlık mı olur ?
Görümceniz hayatı kendisine zından ediyor ...

Fedakarlık öle birşey değil tabiki...

Hadi Görümcenizin aklından zoru var. Ailesi nedn durdurmadı.

Sanırım bazı kadınların evliliğe bakış açısı kocamdır döverde severde lafından ibaret. Neyin kafasını yaşıyorlar anlamak mümkün değil.

kimse mukemmel degil, evlilikte birseyler alttan alinarak yuruyor...

ama bu durum farkli..isin icinde aldatma ve siddet varsa bana gore gercekten bosanma sebebidir...Allah korusun Rabbim kimseye vermesin...

bunun adına fedakarlık denmez
bu düpe düz
kişiliksizlik
görümcenin sahip çıkanları da var ortadada kalmamış
ne demek geri dönmek
yazık
bazen diyorum ki
bazı insanlar yaşadıklarını cidden hakediyor
kötü oldukları için değil
boyun eğdikleri için

Anlamadım. Kadın işe giderken markete uğramış ama kocasına haber vermemiş. Bu yüzden bir sürü küfür yiyip kapı dışarı mı edilmiş?

Sonra da sen haksızsın demişler kadına ve geri mi dönmüş eve? Üstelik bu mağdur edilen kadının, işi gücü de var, ana babası da? :44: Çocukta yok derseniz tam olacak, aklım almıyor.

.

bir ömür çekilmez bu adam, görümceniz bir işe girip iş hayatına atılmaya baksın bence, adam düzelmezse kendi hayatına baksın

Az önce başka bir konuya yazdım, benim kardeşimde bu model
Adamlar ne yaparsa yapsın, sinek kadar kocam olsun ama başımda bulunsun mantığı ile yapıyorlar
Hiç karışmayın, çeksin

Çok dil döktüm eşimde öyle dün onlara karşı eşim korudu onu ama anlamadı . Yazık yani . Daha bizim bile evimiz yokken eşim gitme bütün borcunu harcini ben öderim dedi düşünün yani . Bide adama kredi çekmiş ya

note3 kadinlar_klubü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…