Yanlis anlasilma oldu sanirim. Ben bosanma arifesindeyken tekrar doktoraya basvurdum. Bosanma arifesinde hicbir sekilde gorusmedigimiz icin, ondan tamamen umidi kestigim icin, icimde yarim kalan doktoraya tekrar baslamak istedigim icin basvurdum kabul aldim kayit oldum. Ancak yine "esiimmm almanyaaa" diye yirtindigim icin araya araci koyarak baristim. Acilan bosanma davasi cok kotuydu, kabus gibiydi, o bosanma davasini isteyerek acmadim, babam acti. Krizlere girdim. Sonunda da herseyi goze alarak dondum. Okulu bile gozum gormedi. Ancak baristiktan 3 hafta sonra "naptim ben" diyerek kafami vurmaya basladim. Dayagi kucumsemek icin asla demiyorum, ancak o da,tedavi olmus, ve gercekten iyilesmis, dedigim gibi dayagi asla kucumsemiyorum ve esimi savunmuyorum, sadece tedavi edilebilir birsey oldugunu soylemek istiyorum.
Ve su anda da geri donersem yine "esiimmm almanya " diye yirtinmayacagima inansam, herseyimi alip donucem.
Kisaca, son 1 yildir herseyi corba ettim, duzgun dusunemiyorum, duzgun hareket edemiyorum, ne psikiyatrist ne psikolog, hala korkunc durumdayim.