Senden ayrılmak için bahane yaratmış olmasın valla herşey olabilir neler duyup neler görüyoruz.Borcu bilmiyorum soramadım bile. Ama öyle dedi.
sevgilime kalan mirası babası kardeşlerine vermiş. Kıyamamış onlara. Kendi oğluna kıymış..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senden ayrılmak için bahane yaratmış olmasın valla herşey olabilir neler duyup neler görüyoruz.Borcu bilmiyorum soramadım bile. Ama öyle dedi.
sevgilime kalan mirası babası kardeşlerine vermiş. Kıyamamış onlara. Kendi oğluna kıymış..
var öyleleri benım dedemde aynısını yaptı babamlara hıcbısey bırakmadı samımı soyluyorum dedem bıze geldıgı zaman bız ayakta kalırdık onu getır bnu gotur hızmette sınır yok o yıne kardesını dusunmus mal varlıgının hıcbırını ıstememıs 12 tane cocugunun ve torunun hakkını baskalarına yedırdı. var boylelerı ben bızzat sahıt oldum. yazık ne dıyım baskababa hepsının babası degıl mı? babası kendı kardeslerıne mı, yoksa kendı çocuklarına mal dagıtıp buna mı vermemıs? ve borc ne alaka?
Gerçekten içime kapandım ben de.
Öyle suskunum kimseye sabrım yok hemen sinirleniyorum
yaptım ya dedi daha ne kadar açıklama yapayım filan dedi .konusuyormusunuz , Size bır acıklama yapmıyormu
yaptım ya dedi daha ne kadar açıklama yapayım filan dedi .
Zorlamak istemiyorum artık .
Zorladıkça düşündükçe yine üzülen ben oluyorum ne de olsa ...
Bi anlamı kaldı mı ?