Felaket .. Nefes Alamıyorum ...

baba hepsının babası degıl mı? babası kendı kardeslerıne mı, yoksa kendı çocuklarına mal dagıtıp buna mı vermemıs? ve borc ne alaka?
var öyleleri benım dedemde aynısını yaptı babamlara hıcbısey bırakmadı samımı soyluyorum dedem bıze geldıgı zaman bız ayakta kalırdık onu getır bnu gotur hızmette sınır yok o yıne kardesını dusunmus mal varlıgının hıcbırını ıstememıs 12 tane cocugunun ve torunun hakkını baskalarına yedırdı. var boylelerı ben bızzat sahıt oldum. yazık ne dıyım baska :(

canım benim bu adam paraları almış yeni ufuklar aryr bence. erkeklerin en basit yalanları ben sana layık değilim. seven insan ne olursa olsun benim durumum bu varmısn yokmusun der. ne bu böyle yeme bu taktikleri. ayrıl bi zmn sonra görürsün yeni sevgiliyi

Çok özürdilerim seni kırmak üzmek istemiyorum ama bu çocuk yalancı yalanlarına ya arkadaslarınıda ortak etmiş yada arkadaşlarınada yalan söylüyor tıpkı sana söylediği gibi.. Yazım tarzından oldukça duygusal bir yapıya sahip olduğun anlaşılıyor senden rica ediyorum en kısa sürede kendini topla ve yol ver bu şahşa .. Allah seni ve hepimizi yalancılardan korusun :KK74:

bu olay benim başıma gelmişti. ben seni bekletemem,geleceğim yok benim,önümü göremiyorum, ben sana layık değilim, bana zaman ver gibi bire bir aynı cümleleri duydum seninkilerle.ben salağım tabi çok seviyorum beklerim ben seni hep yanındayım diye zırladım durdum 2 sene göz yaşı döktüm. sonra aradan biraz zaman geçti bey efendi gezmesinde tozmasındaydı ,arkadaşlarıyla gününü gün etmekteydi.arada sırada da beni yoklardı tabi hayatımda biri varmıymış yokmuymuş.

neyse işin özü insan elinde bişey kalmayınca tutunacak dalı yokken, kendisini seven insana daha çok tutunur.daha çok bağlanır daha çok savaşır.

Konu sahibi gelmicekmisin acaba?:KK14:

Konu sahibide içine kapandı heralde bizde 5 gün beklicez sanırım heralde bu işler böyle önce ona sonra bize:KK48:

Kimse mallı mülklü doğmuyor kolay kolay.
Çalışırsınız ikiniz de, yuvanızı kendiniz kurarsınız.
Yapılmak istenirse yapılır inanın, yeterki gönüller bir olsun.

Ne oldu ne bitti ben de bilmiyorum ki buraya yorum yapayım.
O sessiz ben yorgunum şimdi.
Herlade yeterince peşinde koştum , öyle değil mi ?
Ona iyisinde kötüsünde yanında olacağımı söyledim.
O ise sanırım gerçekten ayrılma planları yapıyordu ..
Onu kim benim gibi sevecek acaba , merak ediyorum.

Gerçekten içime kapandım ben de.
Öyle suskunum kimseye sabrım yok hemen sinirleniyorum

Zorladıkça düşündükçe yine üzülen ben oluyorum ne de olsa ...
Bi anlamı kaldı mı ?

Ben de öyle düşünüyorum . Bana eğer doğru söylüyoduysa .. O da beni seviyoduysa eğer .
Nasılsa o da dayanamaz diye düşünüyorum.
Ben üstünden ilgimi çekince canı yanar.
Hiç değilse bi nasılsın die sorar..
Yani anlicanız dönerse benimdir dönmezse hiç olmamıştır...

Back
X