• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fem dergisi mi final dergisi mi?

evet finalin snavları çok zor olur ama bazende çok gereksiz çok zor yerlere değiniyo ama fem öyle değil öss formatındaa final ise aman Allahım transa geçiyor sanki einsteine asistan yetiştiriyor :) hem moralin bozulur finalde benden söylemesi soruları zor çünkü daha ilk sorudan çöküşe geçiyo insan

Kesinlikle fem... Sınavdan sonra kendi soruylarıyla karşılaştırma yapıyorlar, rakamlar hariç o kadar benzer ki sorular, neredeyse 1'e 1aynı...

finale gittiğim için final kaynaklarını biliyorum fena değil ama üst tarafda da yazıldığı gibi gerkesiz ve zor sorular var femi bilemeyeceğim ama bildiğim kadarıyla sınava en uygun yayın denemeler falan femmiş

Ben de FinaL'in yayınlarını kullanıyorum ama FEM'in sorularının sınavlarda sorulan sorulara en yakın oldgunu duymuştum.
Ama ikisi de kaliteli kaynaklar.

33 yaşındayım aklıma üniversite düştü başarabilir miyim bilmiyorum ama hazır evdeyim (1 yaşında bebeğim var ve onu doğurana kadar hep çalıştım) bişeyler yapayım diyorum. ama her şey o kadar değişmiş ki. çevremde sormaya da utanıyorum açıkçası bu yaşta. başvurular ne zaman. çok karışmış herşey. sözelden girmek isteem sınava hangisine girmem gerek. çoğu arkadaş fem yayınları diyor sitesinden baktım o bile karışık geldi hangilerini almam gerek. bi yardımcı olun ablanıza hatta teyzenizemi desem:))guclubacismile

33 yaşındayım aklıma üniversite düştü başarabilir miyim bilmiyorum ama hazır evdeyim (1 yaşında bebeğim var ve onu doğurana kadar hep çalıştım) bişeyler yapayım diyorum. ama her şey o kadar değişmiş ki. çevremde sormaya da utanıyorum açıkçası bu yaşta. başvurular ne zaman. çok karışmış herşey. sözelden girmek isteem sınava hangisine girmem gerek. çoğu arkadaş fem yayınları diyor sitesinden baktım o bile karışık geldi hangilerini almam gerek. bi yardımcı olun ablanıza hatta teyzenizemi desem:))guclubacismile

öncelikle cesaretinizden dolayı kutlarım sizi :46: sözelden girmeyi düşünüyorsanız ygs sınavına girceksiniz önce mayısın 27'sinde herkes sorumlu bu sınavdan bütün öğrenciler girecek 180 barajını aşarsanız haziran ayında sosyal bilimler ve edebiyat sınavlarına girceksınız başvurular daha başlamadı sınava 1 ay kala falan olur heralde sözelde hangi yayın iyidir bilemiyorum sayısalcıyım ben bu konuda yardımcı olamıyam malesef ama genelde güvender falan memnundur herkes

her ne kadar fem dersanesinden memnun kalmamış olsamda fem in kaynakları çok güzel bence tereddüt etmeden fem diyorum (:

arkadaşlar size önerim II.El dergiler ve kitaplar alın.Bir anda yeniden sınava girmeye karar verdim ben.İnternetten bi siteden finalin ygs-lys dergi setini yanına çözülmemiş 20 küsurfem ve güvenderin deneme sınavlarıyla beraber 35 tl'ye aldım bugün. Kargoyla gelmesini bekliyorum.

Back
X