Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba glifor bende kullandım ama ishal den ölüyordum yarida bıraktım doktor bu kez de diaformin verdi aynısı dedi o da ishal yapıyor bir de MGK ovictor nasıl sizce günde 4 kere kullan yazıyor bende alacağım da şimdi yazımıza denk geldim
Glifor önce biraz ishal yapıyor çünkü mideyi temizliyor diye düşünüyorum kilo vermeye de çok yardımcı oluyor duzenliyor bağırsaği ishal ondan bnce ama alışınca ishal daha olmuyorsun ben 1 yıldır kullaniyorim memnunum evet Mfk nin ürünleri güzel oneririm bende kullandım
Yok bu seferkinde çatlatma iğnesi vermiycem dedi doğal çatlasın daha sağlıklı dedi bussuru vitaminler verdi sağlıklı yumurtalıklar olsun diye inositol arı sütü magnezyum çinko d vitamini takviyeleri bkaalim artık nasıl olcak sizde gebelik oldumu