Femara adet gecikmesi yapar mı?

12345678954321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
42
5
1
31
Merhabalar bu ay adetliyken 5 günlük femara kullandım. Bugün 28. Günüm femara kullanıp adet gecikmesi yaşayan varmi femara da kaçinci günde Adet olunur hamilelik olmazsa

Merhabalar bu ay adetliyken 5 günlük femara kullandım. Bugün 28. Günüm femara kullanıp adet gecikmesi yaşayan varmi femara da kaçinci günde Adet olunur hamilelik olmazsa
İlacı kullanırken adetin 14 . Gün falan yumurtlama oluyor desek bı 14 15 gün sonra da adet olunur. Toplam 28 30 güne adet olursun Kaç günde tepki verdiğine göre değişir. Bazi kisilerde birkaç gün ileri geri değişiyor zaman. Yumurta büyüdü su gün ilişki diye bişi dedi mi doktorun catladigina Şahit oldun mu? Ben ilaç bitiminde 5 gün sonra gel dedi misal bı baktı büyüyen var bı kaç gün sonra bıdaha gel ya da su gün çatlatma iğnesi kullan dedi. Çatlamış mı diye de tekrar kontrol etti. Bazı kadınlar yazıyor buraya. Catladigini da büyüdüğünu de kontrol edilmediğinden görmemişler misal. O yüzden hemilelik mı kist mı bilmiyorlar.

İlacı kullanırken adetin 14 . Gün falan yumurtlama oluyor desek bı 14 15 gün sonra da adet olunur. Toplam 28 30 güne adet olursun Kaç günde tepki verdiğine göre değişir. Bazi kisilerde birkaç gün ileri geri değişiyor zaman. Yumurta büyüdü su gün ilişki diye bişi dedi mi doktorun catladigina Şahit oldun mu? Ben ilaç bitiminde 5 gün sonra gel dedi misal bı baktı büyüyen var bı kaç gün sonra bıdaha gel ya da su gün çatlatma iğnesi kullan dedi. Çatlamış mı diye de tekrar kontrol etti. Bazı kadınlar yazıyor buraya. Catladigini da büyüdüğünu de kontrol edilmediğinden görmemişler misal. O yüzden hemilelik mı kist mı bilm

İlacı kullanırken adetin 14 . Gün falan yumurtlama oluyor desek bı 14 15 gün sonra da adet olunur. Toplam 28 30 güne adet olursun Kaç günde tepki verdiğine göre değişir. Bazi kisilerde birkaç gün ileri geri değişiyor zaman. Yumurta büyüdü su gün ilişki diye bişi dedi mi doktorun catladigina Şahit oldun mu? Ben ilaç bitiminde 5 gün sonra gel dedi misal bı baktı büyüyen var bı kaç gün sonra bıdaha gel ya da su gün çatlatma iğnesi kullan dedi. Çatlamış mı diye de tekrar kontrol etti. Bazı kadınlar yazıyor buraya. Catladigini da büyüdüğünu de kontrol edilmediğinden görmemişler misal. O yüzden hemilelik mı kist mı bilmiyorlar.
Ben ilk bir doktora gitmiştim onda letu ve çatlatma iğnesi olmuştum ara kontrollerde yapmıştı doktor ve hamile kalmıştım ama boş gebelik ollmustu kürtaj olmak zorunda kalmıştım 5 ay ara verdim sonra doktorumu değiştirmek istedim bu yeni gittigim doktoru çok önerdiler çok kişi hamile kalmış diye buda 6 ay femara tedavisi verdi adetin 3 günü 5 gün içtim ama bu doktor ben kontrol etmiyorum yumurtayı dedi hiç bir hastamida ara kontrole cagirmadim dedi hastalar daha çok strest yapıyor diyemis çatlatma iğnesi de vermiyorum dedi valla yumurtanın ne durumda olduğunu hiç bilemedim smdi bekliyorim bakalım adet olicakmiyim kist yaparsa dedim aradimda adetle atılır bişey olmaz dedi

Back
X