Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlae 17 sinde sabah 11 de çatlama iğnesi oldum ve öpleden sonra böyle akıntım oldu çatladıguna işerat mi bugun beşincigün regl olucam gibi ağrı yaşıyorum
burası herşeye açık bi program görmek istemezsen bakmak zorunda degılsın birbirimize yardım için bu uygulamayı kullanıyoruz miden kaldırmıyosa bakmıcaksın
Gayet mantıklı düşünüyorum burda bilgi aktarımı vs konuşuyoruz ki mide bulandırıcı birşey paylaşmadım kanlı ped koymadım görmek istemediğin birley varsa bakmak zorunda degılsın
burası herşeye açık bi program görmek istemezsen bakmak zorunda degılsın birbirimize yardım için bu uygulamayı kullanıyoruz miden kaldırmıyosa bakmıcaksın
Gayet mantıklı düşünüyorum burda bilgi aktarımı vs konuşuyoruz ki mide bulandırıcı birşey paylaşmadım kanlı ped koymadım görmek istemediğin birley varsa bakmak zorunda degılsın
Müneccim olduğumuz için konunda iğrenç fotoğraf olup olmadığını bilicez çünkü demi.. gerçekten o kadar mantıklı ki yaptığın zaten bunu kabul etmeni beklemek saçmalık olup açtğın eklediğin fotoğraftan belli yazık