• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara hakkında bilgi

minikbirii

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2021
80
22
18
27
Merhaba ben femara kullanıyordum günde üç tane kullandım 2.gün başladım 5 gün kullandım. 8.gün kontrole gittim 10,9 mm yumurtam vardı hareketlenme var dedi cuma tekrar çağırdı iki gün daha ilaca devam etsem büyürmü yumurtam? Bu şekilde kullanan varmı

Merhaba ben femara kullanıyordum günde üç tane kullandım 2.gün başladım 5 gün kullandım. 8.gün kontrole gittim 10,9 mm yumurtam vardı hareketlenme var dedi cuma tekrar çağırdı iki gün daha ilaca devam etsem büyürmü yumurtam? Bu şekilde kullanan varmı
Merhaba
Bende Femara kullandım adetimin 4. Gününde başladım 5 gün kullandım şimdi beklemedeyim bana da dr pazartesi bakacak
Bu arada bende pko yok rahim temiz düzenli adet görüyorum değerlerimde gebeliğe engel bir durum yok sadece estradiol amh biraz düşük ama değerler referans değerin altında değil. Eşimin sperm hareketlerinde düşüklük vardı keçi boynuzu ile normal seviyeye geldi ama ben 7 aydir gebelik elde edemiyorum. Bu arada soğan kürü yaptım 15 gün. 15 gündür de düzenli olarak günde 2 defa testere dişli aslan pençesi içiyorum. Bakalım ne olacak

Back
X