Canım bende kullandım. 6 Haziran Perşembe başladım 5 gün kullandım. 13 ünde çatlatma iğnesi vuruldum. BekliyorumMerhabalar. Bugun femara basliyorum ve kullananlar tecrubelerini yazarsa cok sevinirim
Benimde hap bugun bitti. Cuma kontrolum var. 4. Gun kontrolünde iki tane 11 ve 11.5 mm yumurta vardi sonrasinda tekrar gelisen olur mu acaba cunku buyutenler sag tarafimda benim sag tupum kapaliCanım bende kullandım. 6 Haziran Perşembe başladım 5 gün kullandım. 13 ünde çatlatma iğnesi vuruldum. Bekliyorum
Ben 3 ay boyunca kullandım yumurtam ilk ay 19 mm ikinci ay 21,5mm olmuştu ama gebelik oluşmadı bu ayda rahim filmi çektirdim. Adet tarihim bugün eğer bu ayda olmazsa yine ilaç verecek doktorumMerhabalar. Bugun femara basliyorum ve kullananlar tecrubelerini yazarsa cok sevinirim
Benim sanirim kapali olan tupte buyuduler cuma tekrar kontrolum var ovulasyon testi negatifİlk denemede hamile kaldım, adetin 5.gününden itibaren 4 gün sabah akşam içtim sonraki gün 19 ve 20 mm yumurta oluşmuş dedi doktor çatlatma iğnesi de vurulmadı kendileri çatladılar
Sonucunuz nedirBen 3 ay boyunca kullandım yumurtam ilk ay 19 mm ikinci ay 21,5mm olmuştu ama gebelik oluşmadı bu ayda rahim filmi çektirdim. Adet tarihim bugün eğer bu ayda olmazsa yine ilaç verecek doktorum
Saglikla hayirla insallahKullandım sonuç bekliyorum olumlu olursa yazarım sizede
Ya maşallah ne güzel peki belirtileriniz nelerdi benim sağ kasığımda ara sıra ağrı oluyor psikolojik de olabilir bilmiyorum belirtilerinizi yazarsanız çok sevinirim sağlıcakla kavuşun inşallahİlk denemede hamile kaldım, adetin 5.gününden itibaren 4 gün sabah akşam içtim sonraki gün 19 ve 20 mm yumurta oluşmuş dedi doktor çatlatma iğnesi de vurulmadı kendileri çatladılar
Adet olmadım bugün olmam gerekiyor zaten 2-3 gün öncesinden ağrılarım da başlardı zaten 10 günden beri hafif hafif devam eden sadece sağ kasık ağrısı varSonucunuz nedir
Adet olacak gibi sancılar oldu sağ sol hatırlamıyorum da, göğüs hassasiyeti oldu normalde adet belirtisi olarak yaşamazdım onu bu kadar benim belirtiler :)Ya maşallah ne güzel peki belirtileriniz nelerdi benim sağ kasığımda ara sıra ağrı oluyor psikolojik de olabilir bilmiyorum belirtilerinizi yazarsanız çok sevinirim sağlıcakla kavuşun inşallah
Ben geçen sene kullandim ilk denemede hamile kaldım ama çatlatma iğnesi falan vurulmadimMerhabalar. Bugun femara basliyorum ve kullananlar tecrubelerini yazarsa cok sevinirim
Benim iğnemin 3. Gunu bittiBen geçen sene kullandim ilk denemede hamile kaldım ama çatlatma iğnesi falan vurulmadim
Benim yumurtam kendiliginden catlamiyor malesefBen geçen sene kullandim ilk denemede hamile kaldım ama çatlatma iğnesi falan vurulmadim
Hayırlısıyla inşallah gebe kalabilirsinBenim iğnemin 3. Gunu bitti
Bence en büyük etken stres valla düşünme stres yapma bak hemen gebe kalabilirsinBenim yumurtam kendiliginden catlamiyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?