Gebeliğe Hazırlık Femara ile ilk ayında hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa çok sevindim. Günde kaç tane kullanıyordunuz ve kaç tane yumurta oluştu. Birde iğneden sonra ilişki nasıl oldu hangi günler ?
Keşke sonunda ben de sevine bilseydim 27 haftalık erken doğum yaptım neyse sanırım üç kutuydu beş gün kullandım sonra çatlatma iğnesi vuruldum gün aşırı da iliiki demişti

Aaa çok sevindim. Günde kaç tane kullanıyordunuz ve kaç tane yumurta oluştu. Birde iğneden sonra ilişki nasıl oldu hangi günler ?
Ben günde 2 defa sabah akşam kullandım ilaçı, ilişkiyide ilaç bitikten 5 gün sonra başla dedi ama ben 3 gün başladım ilişkiye gün aşırı tabi hergün olursa daha iyi dedi doktorum. Sizinkisi nasıl?

Bende bu ay 5 gun femera kullandım bugün kontrolüm vardı sol tarafta birtane istenilen boyutta diğer tarafta geriden gelen 2 yumurta varmış çatlama iğnemi azonce vuruldum yarın ve cumartesi ilişki önerdi doktorum ınsallah tutar Rabbim herkese nasip etsin

size 2 gün mü ilişki önerdi sadece

Banada 3 ay femara deniyelim eğer tutmazsa tüplere öyle bakalım dedi, ben çok ümitliyim inşallah isteyen herkesin tutar sağlıklı bi şekilde
Bence rahim filmini Her koşulda çektirin neden derseniz mesele sadece hamile kalmak değil bende ikinci tedavide direk hamile kaldım erken doğum yaptım şimdi bebeğim hayatta değil ve rahim filmine giricem rahim küçüklüğü şekil bozukluğu perde bunlar da sorun o yüzden bence girin öncesin de

Siz yaptırdınız mi rahim filmi

Bende çok korkuyorum ama muayenede bile zorlanıyor um ne yapacam bakalım inşallah bir sorun olmaz

Bende çok korkuyorum ama muayenede bile zorlanıyor um ne yapacam bakalım inşallah bir sorun olmaz
Bende çok korkuyordum inanın hamile kalmadım hemen dedim oh filme de gerek kalmadı ama şimdi diyorum o filme girseydim bir sorun çıksaydı ben tedavi olsaydım ama erken doğum yapmasaydım ha belki sonucun da bişey çıkmayacaktır ama en azından aklımdan çıkacak anestezili şekilde yaptırın korkuyorsanız ben öyle düşünüyorum

Rahim filmi çektirdim çok şükür herşey yolundaymış.inşallah bu ay adet olmam ay sonu adet günüm, bu günleri iyi değerlendirmeye çalışacağım.

Herşeyden korkuyorum anestezili damar yolu açacaklarmış ondan da korkuyorum ama sizin bence yoktur bir sorun genelde hamile kalamayanlar için çekiliyormuş

Herşeyden korkuyorum anestezili damar yolu açacaklarmış ondan da korkuyorum ama sizin bence yoktur bir sorun genelde hamile kalamayanlar için çekiliyormuş
Rahim küçüklüğü veya şekil bozukluğu erken doğum a neden olabiliyormuş bilmiyorum ki bende ne yapacağımı hersey aklımdan çıksın istiyorum işte bu arada çektirdikten sonra hamile kalan da çok

Rahim küçüklüğü veya şekil bozukluğu erken doğum a neden olabiliyormuş bilmiyorum ki bende ne yapacağımı hersey aklımdan çıksın istiyorum işte bu arada çektirdikten sonra hamile kalan da çok
Ben çok anlamıyorum rahim filmini felan ama bi sıkıntı yok dedi doktor inşallah sendede bi sıkıntı çıkmaz.

Birazda kurtulmak istiyorum çekinip yazacağım tecrübemi inş güzel şekilde yazarım doğru öyle de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…