Femara ile yumurtanız kaçıncı günde gelişti veya gelişmeyen varmı

Merhaba eğer prolaktin hormonunuz yüksek değilse incir yumurta gelişimini ve çatlamasını destekleyen mucizevi bir nimet ben geçen ay bu şekilde gebe kaldım şuan 7 haftalık olduk rabbim tüm isteyenlere nasip etsin🤲
benim prolaktinim yüksek değil yani ne zaman ölçtürsem 10-15 arası cıkıyor ben yapsam bişey olur mu acaba çünkü yumurtam çok zor büyüyo

İlaçlar zaten bizi bu hale getirdi. Tabiki rabbim bilir ama bizde oturduğumuz yerden beklememeliyiz bizde sebat edeceğiz dua edeceğiz rabbimin rahmeti geniş yeterki isteyelim hiçbir zaman ümidinizi kesmeyin.Rabbim tez zamanda en güzel şekilde büyütmek için geç olmadan isteyen herkese versin .
amin canım inşallah bende evlendikten sonra aldım 62 kg ile evlendim 68 kg yum

kızlar reglim 7 gün gecikti. dün kan verdim beta 0.100 çıktı. daha önce adet gecikmem hiç olmamıştı. ben şeyi merak ediyorum geç yumurtlama beklenen adet döneminde gerçekleşir mi? ama ben ovülasyon da yumurtlama gördüm 9 aralıkta. gebelikte çıkmadı böyle bir durum yaşayıp sonradan gebeliği çıkan var mı?
12. güne kdr beklenmeli diye biliyorum adetiniz düzenli ise eğer umut var ama düzensiz ise ne zaman büyüyüp çatlayacağı belli olmuyor malesef 50.gün gecikme pozitif görende var geç yumurtlama ile

benim prolaktinim yüksek değil yani ne zaman ölçtürsem 10-15 arası cıkıyor ben yapsam bişey olur mu acaba çünkü yumurtam çok zor büyüyo
Yapabilirsin canım ben 18 Ken yaptım ve işe yaradı adetten sonra ovülasyon testi ile takip et yumurtladığında içmeyi bırak profilimde kürün detaylarını bulabilirsin

Yapabilirsin canım ben 18 Ken yaptım ve işe yaradı adetten sonra ovülasyon testi ile takip et yumurtladığında içmeyi bırak profilimde kürün detaylarını bulabilirsin
ovülasyon testi beni çok strese sokuyor :( bir de adet olunca iğne tedavisine başlıycam ikisi birden fazla gelir mi acaba bilemedim gerçi iğneyle bile zor gelişiyor bişey olmaz sanıyorum faydası olur bence

12. güne kdr beklenmeli diye biliyorum adetiniz düzenli ise eğer umut var ama düzensiz ise ne zaman büyüyüp çatlayacağı belli olmuyor malesef 50.gün gecikme pozitif görende var geç yumurtlama ile
adetim çok düzenli saati saatine olurum. gecikmenin 8.günündeyim gelen giden bişey yok hala :((

adetim çok düzenli saati saatine olurum. gecikmenin 8.günündeyim gelen giden bişey yok hala :KK43:(
en iyisi bi kadın doğum uzmanına görünmen canım, en net bilgiyi o söyler kist önemli bişey değil doğum kontrol hapıyla falan eriyo adetle atılıyo korkma öyle çok bi belirtisi de yok bende geçen ay olmuştu bi sonraki muayenede yoktu yani kafana takma bazen adet geciktirir ama olduğunda atarsın diğer aya temiz başlarsın.

en iyisi bi kadın doğum uzmanına görünmen canım, en net bilgiyi o söyler kist önemli bişey değil doğum kontrol hapıyla falan eriyo adetle atılıyo korkma öyle çok bi belirtisi de yok bende geçen ay olmuştu bi sonraki muayenede yoktu yani kafana takma bazen adet geciktirir ama olduğunda atarsın diğer aya temiz başlarsın.
çok teşekkür ederim içim rahatladı verdiğiniz bilgiler sayesinde :KK200:

Back
X