- 3 Eylül 2019
- 537
- 519
- 18
Peki ilacı kullanırken iliskiye girdiniz mi
[/QUOT
İlk kullandığımda adettim zaten 2. Kullanımda ilişki oldu olmasın diye bişey demedi doktor bizde hiç dikkat etmedik cnm
Peki kullandıktan sonra adet oldunuzmu?merhaba ben kullandım ve pozitif sonuç aldım
masallah allah analı babalı büyütsün inşallah bende kullandım 5 gün sonra doktora gittim yumurtanın büyüdüğünü söyledi iliskiye gir dedi fakat ben adet olmadan kullandım acaba bende olumlu sonuç alırmıyım?ben kasım ayının başında doktora gittim hamile kalmak istediğimi söyledim 5 yıldır evliyim 1,5 yıldır korunmuyorum.
doktor baktı sonra femara verdi 5 gün 2 tane daha sonra ki 5 günde 3 tane kullandım yumurtamı takip etti bir yumurtam büyümüştü dün beta hcg yaptırdım. hamileyim..
canım, bende doktora adetliyken gittim. ultrasonla baktı gayet iyi yolunda herşey dedi. 1 hafta sonra rahim filmimi çekti pko olduğumu söyledi. femara al dedi 5 gün kullandım günde 2 tane- gittiğimde büyümemişti yumurtalar o zaman şimdi 3 tane kullan dedi her gittiğimde kanda progestorona baktılar. ayın 12sinde tahminim yumurtam çatladı tekrar gittiğimde yumurta çatlamış dedi ayın 24nde test yaptım ve 30 çıktı Allahım bu duyguyu herkese yaşatsınmasallah allah analı babalı büyütsün inşallah bende kullandım 5 gün sonra doktora gittim yumurtanın büyüdüğünü söyledi iliskiye gir dedi fakat ben adet olmadan kullandım acaba bende olumlu sonuç alırmıyım?
Mın inşallah bizede dua edin isteyen herkeze rabbim nasip etsin. Bende de pko olduğu söylendi ben adet göremiyorum yani sürekli geç oluyorum 2 ay falan gibi sürede gittiğim de femara verdi kullandıktan sonra gel dedi bende gittim sknti yok dedi pek bişey anlamadım tekrar da gitmemi söylemedi ne yapmam gerekiyor?canım, bende doktora adetliyken gittim. ultrasonla baktı gayet iyi yolunda herşey dedi. 1 hafta sonra rahim filmimi çekti pko olduğumu söyledi. femara al dedi 5 gün kullandım günde 2 tane- gittiğimde büyümemişti yumurtalar o zaman şimdi 3 tane kullan dedi her gittiğimde kanda progestorona baktılar. ayın 12sinde tahminim yumurtam çatladı tekrar gittiğimde yumurta çatlamış dedi ayın 24nde test yaptım ve 30 çıktı Allahım bu duyguyu herkese yaşatsın
Ikisi içinde gittim oda bu ilacı verdi hamile kalmak için bunu kullan dedisiz gebe kalmak için mi gittiniz yoksa, regl olmak için mi?
Ben 5 gün ıctim günde 2 tane sonra kontrole gittim sknti yok dedi yumurta büyümüş ve ilacı kullanma dedi haftada 3 kez iliskiye gir dediben 1,5 yıl çok iyi bir hastanede bir kadın doğumcuya gittim her seferinde sorun yok deyip gönderdi. oysaki bende polikistik over varmış adetlerim hep bir kaç gün geç olurdu hatta son dönemlerde 2 aya bir çıkmıştı sonra bir tüp bebekçiye gittim harika bir doktor- dediki önce bir rahim filmi alıcm bakalım sıkıntı varmı bir de yumurta takibi yapıcz dedi ben bu süreçte hiç adet olmadım femara kullanınca olmuyorsun zaten. eğer kanaman olursa bu yumurtnın gelişmediği anlamına geliyor 2 kez kanamam oldu benim sonra kanam durdu ve yumurta gelişmeye başladı. siz şuan günde kaç tane kaç gün içeceksnz
Cuma günü söyledi pazara kadar ilişki yok dedi pazar salı perşembe iliskiye girmemi söyleditamam o zaman senin hemen tepki vermiş bunu ne zaman dedi ilişki 2 günde bir olack bunu size hangi tarihte söylediği önemli
Inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasıntamam bu günlere mutlaka uyun 14 gün sonra sizinde belli olur Allahın izniyle..
Çatlatma iğnesi ilaç sonunda şart muben kasım ayının başında doktora gittim hamile kalmak istediğimi söyledim 5 yıldır evliyim 1,5 yıldır korunmuyorum.
doktor baktı sonra femara verdi 5 gün 2 tane daha sonra ki 5 günde 3 tane kullandım yumurtamı takip etti bir yumurtam büyümüştü dün beta hcg yaptırdım. hamileyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?