Femara Klomenden daha mı etkili ?

En iyisini yapıyorsun cnm.bende adetimi geçmeden de göstermişti ama iğneden olduğundn şüphelenmiştim.gerçi iğnenin etkisi 14 güne geçıyor.yumurtalıklarında ağrın var mı ? Kesinleşti,ama çok korkuyorum bişey olursa diye inan bana cnm bebeğini korumak hamile kalmaktan daha zor geliyor

rahat ol %50 yi aştın artık :) Başardın

Moralini yüksek tut. Kendini dinlendir.

Keyfini çıkar işte arkadaşım :)

merhaba canım

bende klomenden pozitif yanıt alamadığım için bugün femara muadili bi ilaca başladım , adı ;LETU.

içerik olarak Femara ile aynı 2.5 mg letrozol içeriyor , doktorum içeriğe bakıp aynı olduğunu söledi :)

hemde femaranın fiyatı 110 iken letu 50 lira .bakalım hayırlısı inşAllahhh :)

sen de son durum nedir ?varmı bir gelişme ?

merhaba canım

bende klomenden pozitif yanıt alamadığım için bugün femara muadili bi ilaca başladım , adı ;LETU.

içerik olarak Femara ile aynı 2.5 mg letrozol içeriyor , doktorum içeriğe bakıp aynı olduğunu söledi :)

hemde femaranın fiyatı 110 iken letu 50 lira .bakalım hayırlısı inşAllahhh :)

sen de son durum nedir ?varmı bir gelişme ?​
Selam,

bende bi gelişme yok bu ayda
cuma günü histereskopi oldum. Gelecek ay yani aralıkta femara devam. Histersekopi sonucunda hamile kalanları okuyorum umutlanıyorum.

bende yumurta oluştu ama endometrium kalınlaşmadığı için 14 aydır olmuyor.

şimdi rahime çizik atıldı kalınlaşmasını bekliyecem.

senin hikayen nasıl ?

canım bende 3 yıl 5 aylık evliyim ,30 yaşımdayım, 1 yılı geçkin süredir korunmuyoruz ama yumurta oluşmadığı için gebelik olmuyor .
5 kere klomen deneyimim var , 1inde incir kürü ile destekledim 20.5mm bi yumoş oluştu ,0 hariç diğer 4ü başarısız , günde 4 tane almam rağmen bana mısın demedi

bende 2 ekimde rahim filmi çekindim , tüpler açıldı dedi doktor ama malesef büyümeyen yumurtalar kabusum oldu
bu ay femaraya başlayalım dedi , bende eczacı arkadaşıma danıştım muadillerinin aynı işi gördüğünü ama daha ugun olduğunu söledi ,bende Letuya başladım

ne diyeyim vardır her halde bizimde cücüklerimizin geleceği en doğru zaman , hakkımızda hayırlısı ,Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşAllahh ....

Umarım başarırırız artık :)

Amh testi yaptırdın mı ?
Yani ne kadar yumurtan var biliyormusun ?

Umarım başarırırız artık :)

Amh testi yaptırdın mı ?
Yani ne kadar yumurtan var biliyormusun ?

Amh daha önce yapılmıştı , yumurta rezervinde sorun yok ama büyümüyorlar ,sıkıntı orda malesef ...

pazartesi kontrole çağırdı doktor ,bakalım sonuç ne olacakk ???

Amh daha önce yapılmıştı , yumurta rezervinde sorun yok ama büyümüyorlar ,sıkıntı orda malesef ...

pazartesi kontrole çağırdı doktor ,bakalım sonuç ne olacakk ???

Yumurta rezervin iyi ise sende ümit vardır. Yumurtalarını büyütmek için
Hergün düzenli adaçayı, hayıt tohumu ve aslanpençesi çayı iç bence.
Tüp bebek ilaçlarıyla yumurtalar çok kolay büyüyor sanırım.
Tüp yada aşılama düşünüyormusun ?

ben femera kullanisimin 2.ayinda hamile kaldim.ama tutunmadi maalesef dusuk yaptim.en fazla 4 ay kullanimi uygun bu ilacin

şimdi bu ilacı ilk kullanışım olduğu için bu ay sadece ilacın etkisini göreyim diye ekstra bişey yapmayı düşünmüyorum , bakalım daha ne kadar direnecek benim yumurtalar :) :)

senin amh ne durumda ? ben şimdilik düşünmüyorum tüp ya da aşılama, yaza memlekete doğru tayin var inşAllah , o vakte kadar böyle devam , olmazsa memlekette iyi tüp bebek merkezleri var , o zaman düşünürüz

senin bu rahime çizik atma nasıl bi operasyondu ? çok ağrıdımı ?

ben femera kullanisimin 2.ayinda hamile kaldim.ama tutunmadi maalesef dusuk yaptim.en fazla 4 ay kullanimi uygun bu ilacin

hayırlısı olsun canım , inşAllah en kısa zamanda kavuşursun bebişinee :) :)
bende 3-4 ay denemeyi düşünüyorum , inşAllah gerek kalmazz

Benim amh değerimde iyi. Zaten ona güvenip tüp veya aşılama yaptırmadım. Ama malesef rahim 5 mm yi geçemediği için bir türlü olmadı. Yumurta var, spermler kaliteli fakat rahim embriyoyu tutmak için çok ince

Rahime çizikler atılıyor ki uyansın, kendini tamir etsin diye. Hiçbirşey hissetmedim çünkü genel anestezi ile uyudum mışıl mışıl.

Bende bu aydan itibaren en baştan başlıyorum anlican :)

anladım canımm

hadi bakalım kolay gelsin diyorum o haldeee

Merhaba tebrikler hamile kalmışsınız sağlıcakla kucağına za da alırsınız inşallah nasıl bı tedavi gördünüz.uzun yıllar olmuş

Bende 2 klomen tedavisinden sonra bu ay fameraya başladım inşallah bunda gebelik oluşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…