Femara Klomenden daha mı etkili ?

Delphi_HACISI

Tehlikeli şiir okur, dünyaya sataşır...
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
973
1.075
408
Merhaba kızlar,

Ben 2 kez klomen kullandım. 1. sinde 2 yumurta, 2. sinde 4 yumurta oluştu. Fakat nihayete eremedi.
Ayrıca endometriumda 6 mm de kaldı.
Şimdi doktorum bana FEMARA ve ESTROFEM verdi.
Klomenin çok fazla yan etkisi olduğunu, bunlardan en önemlisinin endometriumu incelttiğini ve FEMARA nın klomenin aksine rahimi beslediğini, düzenlediğini söyledi. Bu şekilde rahim inceliği yaşayıp FEMARA yla tedavi olan, bebeğini kucağına alan var mı acaba ?

FEMARA yı kullananlar bana başarılı / başarısız biraz hikayelerini yazabilir mi ?
Teşekkürler,

Merhaba cnm.ben de femara kullandım,oncesi de estrofem. İki yumurtam oldu,ikisi de çatladı,şimdi bekleme surecindeyim.inşAllah faydası olursa söylerim.. Aynen benim doktorum da femaranın çok daha etkili olduğunu ve rahmi hamilelik için iyi hazırladığını söyledi.hayırlısı olsun

Merhaba cnm.ben de femara kullandım,oncesi de estrofem. İki yumurtam oldu,ikisi de çatladı,şimdi bekleme surecindeyim.inşAllah faydası olursa söylerim.. Aynen benim doktorum da femaranın çok daha etkili olduğunu ve rahmi hamilelik için iyi hazırladığını söyledi.hayırlısı olsun

Hadi inşallahhhh...
Peki sende yumurtlama sorunumu var ? yoksa benim gibi yumurtladığın halde rahim uygun ortamımı sağlayamıyor ?

Bilmiyorumkii..bu daha ilk .dun 6 ay oldu evleneli.aslında çocuk için acele etmiyordum,ama reglim hep gecikiyordu,onun için gitmişdim doktora.erken teşhis en iyisi.. Bi kaç gündür çok üşüyorım hep sıcak giyinmeme rağmen,karnımda da ağrı gibi bir hiss var.. Belki de ..) femaranı çok araştırdım ben,çok iyi bir ilaç.. Allah muhafaza Hatta meme kanseri tedavisinde de kullanılıyormuş.. İnşAllah iyi haberlerini alırız cnm. Benim doktorum 9 yıl çoçuğu olmayan bir tanıdığıma ikiz bebek verdi,çok güvendiğim için zaten içim rahat. Sana da bu tedaviyi uyguladığı için iyi doktor olmalı..

Bilmiyorumkii..bu daha ilk .dun 6 ay oldu evleneli.aslında çocuk için acele etmiyordum,ama reglim hep gecikiyordu,onun için gitmişdim doktora.erken teşhis en iyisi.. Bi kaç gündür çok üşüyorım hep sıcak giyinmeme rağmen,karnımda da ağrı gibi bir hiss var.. Belki de ..) femaranı çok araştırdım ben,çok iyi bir ilaç.. Allah muhafaza Hatta meme kanseri tedavisinde de kullanılıyormuş.. İnşAllah iyi haberlerini alırız cnm. Benim doktorum 9 yıl çoçuğu olmayan bir tanıdığıma ikiz bebek verdi,çok güvendiğim için zaten içim rahat. Sana da bu tedaviyi uyguladığı için iyi doktor olmalı..

Evet canım 1sene doktorcuklarla uğraşa uğraşa en sonunda işinin ehli bir doktor yakaladım sonunda !
Bir çoğu doktorların hastayı dikkatle bile dinlemiyor. Kafasına göre herkese direkt yaz klomeni ! ondan sonra
"aaaaa senin rahim kalınlaşmıyor !!??" diyorlar.
Bakalım umarım bendede işe yarar.
Sen estrofemi nasıl kullandın ? adetin kaçıncı günü başladın ?

Benim aslında hiç bir tecrübem , malumatım yoktu ,ama çok çok araştırdım bu tedaviyi .. Ben Baküde yaşıyorum ama doktorum türk . Burda çook meşhur bı doktor ve memnun kalmayan birini hiç görmedim.. VAllahi canım tam hatırlamıyorum ( şimdi estrofem mi kullanıyorsun ? Hergün aynı zamanda olmasına dikkat ediyormusun ? Ben 1 haftadan sonra bilicem hamile olup olmadığımı. Şimdi fol ve,utrojestan kullanıyorum,bu da zaten hamilelerin de içdiyi bir ilaç. bazıları bu tedaviyle ilk denemede hamile kalanların sayı az diyor .. Bakalım nolucak :) mutlaka seninle paylaşıcam ..

Benim aslında hiç bir tecrübem , malumatım yoktu ,ama çok çok araştırdım bu tedaviyi .. Ben Baküde yaşıyorum ama doktorum türk . Burda çook meşhur bı doktor ve memnun kalmayan birini hiç görmedim.. VAllahi canım tam hatırlamıyorum ( şimdi estrofem mi kullanıyorsun ? Hergün aynı zamanda olmasına dikkat ediyormusun ? Ben 1 haftadan sonra bilicem hamile olup olmadığımı. Şimdi fol ve,utrojestan kullanıyorum,bu da zaten hamilelerin de içdiyi bir ilaç. bazıları bu tedaviyle ilk denemede hamile kalanların sayı az diyor .. Bakalım nolucak :) mutlaka seninle paylaşıcam ..

Ben estrofeme adetin 6. günü yani 30 ekimde başlıyacam. Sabah akşam içicem.
Femarayıda günde 2 tane içiyorum.

doktoru seni femara bittikten kaç gün sonra kontrole çağırdı canım ?

Umarım müjdeli haberi alırsın. Kaç gün var adetine ?

Ben estrofeme adetin 6. günü yani 30 ekimde başlıyacam. Sabah akşam içicem.
Femarayıda günde 2 tane içiyorum.

doktoru seni femara bittikten kaç gün sonra kontrole çağırdı canım ?

Umarım müjdeli haberi alırsın. Kaç gün var adetine ?
Ama bende ilk estrofem sonra femaraya başladı. Femaraya adetin 3cü günü başladı,5 gün içdim,iki yumurtam yetişti.sonra menopur iğnesi oldum 3 gün.bu da yumurtanı büyütmek içindi yanlış anlamadıysam.. Ardından da çatlatma iğnesi. Tabii senin doktorın böyle önermişse demek ki bi bildiği var. Herhalde rahatsızlıklarımız farklı. Adetime bugün 1 hafta kaldı.ayın 5i kan testi vericem

Ama bende ilk estrofem sonra femaraya başladı. Femaraya adetin 3cü günü başladı,5 gün içdim,iki yumurtam yetişti.sonra menopur iğnesi oldum 3 gün.bu da yumurtanı büyütmek içindi yanlış anlamadıysam.. Ardından da çatlatma iğnesi. Tabii senin doktorın böyle önermişse demek ki bi bildiği var. Herhalde rahatsızlıklarımız farklı. Adetime bugün 1 hafta kaldı.ayın 5i kan testi vericem

Bugun 4. gün hapımı içicem. İnanılmaz kasıklarım zonkluyor. Birde sürekli tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum.
Yan etkisi bu sanırım.

Ayın 5 ine az kalmış.
Umarım emeklerimiz boşa gitmez.

Bugun 4. gün hapımı içicem. İnanılmaz kasıklarım zonkluyor. Birde sürekli tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum.
Yan etkisi bu sanırım.

Ayın 5 ine az kalmış.
Umarım emeklerimiz boşa gitmez.
Aynen canım,ben de çok sık sık tuvalete çıkıyorum. Yok yan etkisi değil cnm,çoğu insanda oluyor bu,yumurtan büyüyor onun için. İnşAllah cnm,yüzümüz güler

Evet kızlar

Dün 10. günümdü. 1 yumurtam oluşmuş. 18 mm olmuş. Sanırım bugünde çatlar.
Klomen kullandığımda ya 2 ya da 4 yumurta gelişiyordu.

Femara 1 yumurta oluşturmuş. Bu iyi mi kötü mü ? Anlamadım.

Bakalım neler olacak.

Evet kızlar

Dün 10. günümdü. 1 yumurtam oluşmuş. 18 mm olmuş. Sanırım bugünde çatlar.
Klomen kullandığımda ya 2 ya da 4 yumurta gelişiyordu.

Femara 1 yumurta oluşturmuş. Bu iyi mi kötü mü ? Anlamadım.

Bakalım neler olacak.
Mrb cnm,bende de 2 yumurta vardi,yumurta sayisi onemli diyil,onemli olan kalitesi,insAllah hayirli haberini aliriz

Mrb cnm,bende de 2 yumurta vardi,yumurta sayisi onemli diyil,onemli olan kalitesi,insAllah hayirli haberini aliriz

umarım canım. hep beraber istediğimize kavuşuruz umarım...

sen ne durumdasın ? kendinde değişiklik hissediyormusun ?

umarım canım. hep beraber istediğimize kavuşuruz umarım...

sen ne durumdasın ? kendinde değişiklik hissediyormusun ?
Mrb canım. Ben kan testi yaptırdım reglime iki gün kala,çıktı :) eğer gerçekten de varsa ,ki hala inanamıyorum :)) 1 haftalık olmalı. Bugun regl gunum ve doktora gidiyorum,yine test vericem.bakalım nolucak :) sonra sana yazıcam belirtileri.kesin bişey olmadan söyleyip umutlandırmak istemiyorum.

Mrb canım. Ben kan testi yaptırdım reglime iki gün kala,çıktı :) eğer gerçekten de varsa ,ki hala inanamıyorum :)) 1 haftalık olmalı. Bugun regl gunum ve doktora gidiyorum,yine test vericem.bakalım nolucak :) sonra sana yazıcam belirtileri.kesin bişey olmadan söyleyip umutlandırmak istemiyorum.

çok sevindim canım

hadi bakalım umarım herşey istediğin gibi olur. Ne güzel bir haber :)

:)

Darısı isteyen herkese..

Mrb cnm. Noldu ? Bi gelişme var mı ? Hayırlı haberini bekliyorum :)

bende beklemediyim canım.
15 kasımda erken gebelik testi yapabilirim ama hiç yapasım yok. Beklemeye alıştım nasıl olsa :)
adetin gecikmesini beklicem.

dün gece rüyamda doktor beni muayene ediyor diyorki hamilesin ama çok tehlikedesin sürekli yatman lazım ! :)
ne demek acaba ?

sen naptın canım ? kesinleştirdin mi bebişi ? ne kadarlık ?

15 kasımda erken gebelik testi yapabilirim ama hiç yapasım yok. Beklemeye alıştım nasıl olsa :)

dün gece rüyamda doktor beni muayene ediyor diyorki hamilesin ama çok tehlikedesin sürekli yatman lazım ! :)
ne demek acaba ?

En iyisini yapıyorsun cnm.bende adetimi geçmeden de göstermişti ama iğneden olduğundn şüphelenmiştim.gerçi iğnenin etkisi 14 güne geçıyor.yumurtalıklarında ağrın var mı ? Kesinleşti,ama çok korkuyorum bişey olursa diye :( inan bana cnm bebeğini korumak hamile kalmaktan daha zor geliyor :(

ne demek acaba ?

En iyisini yapıyorsun cnm.bende adetimi geçmeden de göstermişti ama iğneden olduğundn şüphelenmiştim.gerçi iğnenin etkisi 14 güne geçıyor.yumurtalıklarında ağrın var mı ? Kesinleşti,ama çok korkuyorum bişey olursa diye :( inan bana cnm bebeğini korumak hamile kalmaktan daha zor geliyor :(

Back
X