Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar eşimde sperm hareketsizliği var aşılama için etlik sehir hastanesine gidiyorum ilk olarak inşallah dr 'Femara' iç 5 gün sabah aksam sonra kontrole gel dedi başka bişi demedi anlayamadım bu yoldan geçenler varsa anlatabilirmi
Merhabalar adetin 3 veya 5inci günü başlanıyor sabah akşam aynı saatte almaya dikkat edin kontrolde yumurta gelişiminize bakacak ona göre tedaviye devam edecek
Merhabalar adetin 3 veya 5inci günü başlanıyor sabah akşam aynı saatte almaya dikkat edin kontrolde yumurta gelişiminize bakacak ona göre tedaviye devam edecek
8 sene önce olmuştum ben adetin 2 yada 3 günü dr çağırıyor bana hap değilde iğne olarak verilmişti hergun kendim göbekten yapıyordum dr kontrol ediyor belli aralıklarla gidiyorsun istediği boyut olunca çatlatma iğnesi yapılıyor sonra eşin sperm veriyor onu yıkama işlemi yapıyorlar dr sonra onlari aparatla iceri vajinaya gönderiyor yarim saat dinlenip evine gidiyorsun 14 gün sonra test
Benim 3.seferde olmuştu