Femara kullanan?

Anladım canım hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Evet canım 15+5 hamileyim
Merhaba bende femara kullanıyorum çarşamba son günümdü sabah akşam 5 gün kullandım 3 gün önce bitti yumurtam 21 cm olmuş aynı sizin gibii hayırlı olsun hamileliğiniiiiz banada ymut oldu acaba nasıl değerlendirdiniz 36 saat sonrası mı yoksa 3 gün üst üstemi nasıl oluyo

Canım yumurtanın büyüdüğü gün ve ertesi gün değerlendirmiştim yani 2 gün üst üste değerlendirdik birgün ara verdim sonra sık sık girdim
Şükürler olsun kaldım şimdi 20+2 olduk darısı insallah basına canım benim

İnşallah çok teşekkür ederiiim maşallah sende sağlıkla kucağına alırsın insallah

Evet canım 15+5 hamileyim
Cnm sürecini anlatabilirmisin bn geçen ay kullandım ama gebelik oluşmadı bu ay da kullandım ama yanında birde duphaston kulanıyorum duphastonun son günü gebelik testi yaptirmammi söylemişti doktorum pkos var bnde 11 ağustosta kandan gebelik testi yaptıracam sen nasıl kulandın kaç ayda hamiş kaldin

Canım ben femara ilk denememde kaldım ama benimki şöyle idi bana çatlatma iğnesi vurmadı doktor sadece hapı içtim yumurtamın geliştiğini takip etti doktor ovulasyon testi kullanmamı ve pik gördüğün zamanlar ilişkiye girmemi söyledi bende öyle yaptım . Çatlatma iğnesi normalde vuruluyor ama doktorum ilk böyle bir deneyelim dedi iğnesiz şükür kaldım şimdi 21 haftalık olduk kızımla rabbim sana da nasip etsin inşallah en kısa zamanda canım

Teşekkür ederim cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah her ısteyene nasip olur umud oldun bana yüzümü güldürürdün bbnde igne tedavisi görmüyorum 4 ay içinde olmazsa gebelik iğne tedavisine gecicezz

Ya kizlar ben ilkdefa famera kullaniyorum 3ay klomen kullandim yumurta oldu catlatma yapildi ama gebelik olmadı bu 4.cu ayım femara glifor ve estrofem kullaniyorum ama klomen kullanırken kasiklarim catliyodu ağrıdan fakat femarayida aynı günde 2aliyorum bugün ³.günüm hiç ağrı sancı yok acaba yumurtam gelişmiyor mu neden böle oldu klomenle büyüdüğünü ağrılarından anliyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…