• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara kullanan?

Hmm işe yarıyor yani demi? Peki kullandığında kanaman oldu mu? Polikistik var mıydı sende canım
Hafif pko var canım nisanda klomen kullanmıştım 1 yumurta gelişmişti 19 mm bu ayda femara verdi 3 yumurta oluşmuş onla cumartesi kontrole gittim iğneyi boyutları küçük diye pazar gece 12 de vurdum yani dün yarında alışamam var

Bide nisanda ovitrelleyi vurulduğumda 3 saat aşırı ağrım olmuştu adet olana kadar da çok ağrı çektim kasık sırt karın göğüs ağrısı bu sefer o kadar ağrım yok arada hafif kasıklara giriyor birazda göğsüm ağrıyor

Hafif pko var canım nisanda klomen kullanmıştım 1 yumurta gelişmişti 19 mm bu ayda femara verdi 3 yumurta oluşmuş onla cumartesi kontrole gittim iğneyi boyutları küçük diye pazar gece 12 de vurdum yani dün yarında alışamam var
Hmm anladım canım bende de pko var inşallah bende de hemen tutar

Bide nisanda ovitrelleyi vurulduğumda 3 saat aşırı ağrım olmuştu adet olana kadar da çok ağrı çektim kasık sırt karın göğüs ağrısı bu sefer o kadar ağrım yok arada hafif kasıklara giriyor birazda göğsüm ağrıyor
Femara kullanımın kaç gün oldu?

Sonuç hüsran :( ilacım dün bitti bugün geldim doktora yanında ekstra inofolic combi kullandım solda hiç yumurtam yoktu sağda vardı ama 2 tane birisi 11 diğeri 13 :( perşembe günü tekrar gel dedi

Sonuç hüsran :KK43: ilacım dün bitti bugün geldim doktora yanında ekstra inofolic combi kullandım solda hiç yumurtam yoktu sağda vardı ama 2 tane birisi 11 diğeri 13 :KK43: perşembe günü tekrar gel dedi
Acaba başka bi sorunun mu var canım rahim fil mi çektin mi?

Hayır çekilmedim doktor zaten bana ilaç bittikten 2 gün sonra gel dedi ben ertesi gün geldim şans ya bende ya büyür ya küçülür dedim zaten daha erken normal bi şekilde zaten 14. Gün yumurtlama oluyor ben 8. Gündeyim adetim biteli daha 3. Gün bugün

Back
X