- 28 Nisan 2021
- 297
- 102
- 18
- 27
- Konu Sahibi damlahanim22
Femara kullanan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm işe yarıyor yani demi? Peki kullandığında kanaman oldu mu? Polikistik var mıydı sende canımBen bu ay kullandım 3 tane yumurtam gelişmiş 15-16-17mm femara ile
Hafif pko var canım nisanda klomen kullanmıştım 1 yumurta gelişmişti 19 mm bu ayda femara verdi 3 yumurta oluşmuş onla cumartesi kontrole gittim iğneyi boyutları küçük diye pazar gece 12 de vurdum yani dün yarında alışamam varHmm işe yarıyor yani demi? Peki kullandığında kanaman oldu mu? Polikistik var mıydı sende canım
Hmm anladım canım bende de pko var inşallah bende de hemen tutarHafif pko var canım nisanda klomen kullanmıştım 1 yumurta gelişmişti 19 mm bu ayda femara verdi 3 yumurta oluşmuş onla cumartesi kontrole gittim iğneyi boyutları küçük diye pazar gece 12 de vurdum yani dün yarında alışamam var
Femara kullanımın kaç gün oldu?Bide nisanda ovitrelleyi vurulduğumda 3 saat aşırı ağrım olmuştu adet olana kadar da çok ağrı çektim kasık sırt karın göğüs ağrısı bu sefer o kadar ağrım yok arada hafif kasıklara giriyor birazda göğsüm ağrıyor
5 gün canımFemara kullanımın kaç gün oldu?
Çocuk yok demi5 gün canım
Peki gebe kaldın mıMerhaba canım bende Mart ayında kullandım yumurtam 21 mm büyümüştü
Evet canım 15+5 hamileyim![]()
![]()
![]()
Evet ben kullanmaya başladım bugünFemara kullanan var mı?
Evet ben kullanmaya başladım bugün
Ben kullanıyorumFemara kullanan var mı?
Peki sonuç ne canım? Beraberinde folikasit kullanıyor musun?Ben kullanıyorum
Acaba başka bi sorunun mu var canım rahim fil mi çektin mi?Sonuç hüsranilacım dün bitti bugün geldim doktora yanında ekstra inofolic combi kullandım solda hiç yumurtam yoktu sağda vardı ama 2 tane birisi 11 diğeri 13
perşembe günü tekrar gel dedi