Femara kullananlar bakabilir misiniz?

olha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2022
258
64
28
Ben femara kullanıyorum şuan geçen ay klomen kullandım yumurtam büyüdü çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı. Bu sefer doktorum femara önerdi günde 2 kez şeklinde ilk 1 hafta kullandım kontrole gittim büyümek üzereydi. Sonra doktorum devam et ilaca aynı şekilde dedi bende kullandım bu sefer 2 yumurtam büyümeye başlamıştı. Ama istenen büyüklükte değildi tabiiki. Yine devam et dedi perşembe günü gel dedi. Bakalım ne olacak birde bende polikistik over var. Yani sorum şu ki pkolu olup femara kullanan ve hamile kalan varmı :((

Ben polikistik overim ne düzenli adet gördüm ne de günlerimi bildim. Acıbadem hastanesinin baş hekimine gittim kadın doğumda, bana direk famera başlattı. 5 gün boyunca içtim, 4 aylık bir tedavi oldum Yani sürekli içtim beş gün gidip kontrol edildi yumurta büyüdü mü diye sonra deneme ile bekledik. Ve çoğu doktor bana imkansız derken şuan hamileyim 31 haftalık. Tabi ben özet geçtim şuan :) famera benim her şeyim diyebilirim :)
Sizin adınıza cok sevindim saglikla kucağınıza almak nasip olsun. 2. Ayim femarada bakalim femara bende bu ay bir etki gosterecekmi
Hamile kaldiginizdaki yaş kilo durumuzun neydi

Ben polikistik overim ne düzenli adet gördüm ne de günlerimi bildim. Acıbadem hastanesinin baş hekimine gittim kadın doğumda, bana direk famera başlattı. 5 gün boyunca içtim, 4 aylık bir tedavi oldum Yani sürekli içtim beş gün gidip kontrol edildi yumurta büyüdü mü diye sonra deneme ile bekledik. Ve çoğu doktor bana imkansız derken şuan hamileyim 31 haftalık. Tabi ben özet geçtim şuan :) famera benim her şeyim diyebilirim :)
Birde catlatma ignesi vuruldunuz mu

Yok hayır canım vurulmadım, doktor kendiliğinden çatlamasını bekleyeceğiz dedi. Adet görmezsen ve gebelik yoksa çatlamıyor demektir dedi ve gerçekten tutmadığında adet gördüm. O yüzden yapmadı ama çevremde çatlama iğnesi olan çok yakın arkadaşım oldu o da gebe kaldı hatta doğum yaptı 🙏🏻

Hamile kaldığımda boyum 1.73 kilom 90 dı. Ben 115 kiloydum diyet yapıyordum baya vermiştim ama hedefe ulaşamadan hamile kaldım 😂 ilk ay tutmadı ikinci ay tutmadı üçüncü ay covid oldum adette olmadım gebe de kalmadım dördüncü ay adetime 5-6 gün vardı kasık ağrımdan dolayı kesin adet oluyorum dedim şans eseri 4 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim..🧿🙏🏻

Femara kullanimindaki 2. Ayim bitti ve cok şükür pozitifi gördümm. Bu degerin kac haftalik oldugunu bilen var mi
Screenshot_20230111_234714_e-Nabz.webp

Famera kasık ağrısı yapmış mıydı sende?
Ve ara vermeden üst üste içmeye Dr ne diyordu?

Back
X