- 27 Temmuz 2024
- 33
- 9
- 1
- 24
- Konu Sahibi yagmurluhavaaaa
Kızlar hepinize merhaba üç senelik evliyim ve polikistik Over sendromum var üç senedir çocuk istiyoruz fakat olmadı özel bir muayene haneye gidiyorum doktora mart ayında başladım tedaviye üç ay boyunca hiçbir şey yapılmadı sadece egzersiz spor ve diyetisyen destekli devam ettim eşimle aramda çok fazla sıkıntı yaşıyorum bu sorundan dolayı ve artık çocuğum olsun istiyorum Neyse yumurta takibine başladı şimdi 7 Haziran’da kendi kendime ben adet gördüm dört gün sürdü ayın 12’sinde doktora gittim ve bana sonuçların yüksek çıkmış dedi progesteron Vajinal yoldan verdi 14 gün kullandım ve ayın 27’sinde tekrar adet oldum sonrasında tekrar gittiğimde geçen hafta pazartesi beş gün kullanmalık femara ilacı verdi günde iki adet olcak şekilde dün kontrolüm vardı ve dün hafif pembe olacak şekilde kanamam başladı ultrasonda baktığında aktif bir şekilde kanama yok ama ilaç hiçbir işe yaramamış dedi demek ki bayağı dirençli dedi sadece sol tarafımda bir yumurta gördü bu büyüyebilir dedi ve cumartesi beni tekrar çağırdı ama ben bugün aşırı derece bir de bir kas ağrısı çekiyorum adetmişim gibi belim ağrıyor iççamaşırı peçete koyuyorum kan oluyor idrarımı yapıyorum kan geliyor yani adetli miyim ben ben anlamadım anlamadım