• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

femara kullananlar bilgilerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var!

• Konu Sahibi Konu Sahibi nahle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nahle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
190
0
96
İstanbul
arkadaşlar femara kullanan yada daha önce kullanmış olablirsiniz hangi süreçlerden geçtiniz?
ne zaman hamile kaldınız lütfen paylaşırmısınz.

bende guatr var ve yumurta kalitesini etkilyomuş 4 ay klomen tedavisi gördüm herseferine 2-3 yumurtam oldu çatladı hsg temiz çıktı ama hala bişey yok.eşimin spermi 140 milyon diğer değerlerde normal doktorum yumurta kalitesini arttırmak için femara adlı bir ilaç verdi bugün ilaca başladım sizinde tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum....

ben kasım ayında femara ile aşılama yaptırdım tutmadı,benim eşimde problem var ama...
yanlız her ay çok güzel yumurtalar olurken femara kullandığım ay sadece 1 tane oldu sanırım fazla yumurta olmasını da engelliyormuş daha sağlam olması için demişti dr.
sitede çok fazla femara kullananda olmadı...
benim 12 gün süren ve sonunda serum yediğim ishalim oldu acaba femara mı yaptı yoksa stresten mi oldu onu bilemiyorum,çünkü tahlillerde mikrop falan çıkmadı,sende de birşey olursa bana haber verir misin çünkü 15-20 gün sonra tekrar kullanmaya başlıcm,olmazsa tedaviyi değişitim..
sana da kolay gelsin bu arada herşey gönlünce olsun

ben kasım ayında femara ile aşılama yaptırdım tutmadı,benim eşimde problem var ama...
yanlız her ay çok güzel yumurtalar olurken femara kullandığım ay sadece 1 tane oldu sanırım fazla yumurta olmasını da engelliyormuş daha sağlam olması için demişti dr.
sitede çok fazla femara kullananda olmadı...
benim 12 gün süren ve sonunda serum yediğim ishalim oldu acaba femara mı yaptı yoksa stresten mi oldu onu bilemiyorum,çünkü tahlillerde mikrop falan çıkmadı,sende de birşey olursa bana haber verir misin çünkü 15-20 gün sonra tekrar kullanmaya başlıcm,olmazsa tedaviyi değişitim..
sana da kolay gelsin bu arada herşey gönlünce olsun

ben kullanırken farklı bir durumla karşılaşmadım,benım klomenlede 2 yumurtam oluyordu femeraylada yıne 2 tane oldu bu ayda hamıle kalamazsam 2 ay doktora gitmeden kullanıcam doktr gelmene gerek yok dedı

bu ayda gabelik yok malesef adetin 3. başlıcam tekrar ama u defa doktora gtmeden kullanıcam
RABBİM herkese hayrlı evlatlar versin

Back
X