Bnde de pkos var femara kullanımına yeni geçtim bnde addet düzensizliği var yanında duphaston da kulaniyorum 3 ayımdayım hala birsey yok ama femara kullanıp hamile kalabilen çok duydum ve okudumKimse yok mu
İnşallah iğne olmadan kullanacagm sizinde basınız saolsun birde siz iğne ile mi kullandnz acabaMerhaba, femara ile 2. Takipte hamile kalmıştı. 4 aylıkken vedalaşmak zorunda kaldım ne yazık ki. Ama yumurtaları geliştiren iyi bir takiple başarıya ulaştıran bir ilaç. Umarım en kısa zamanda güzel haber alırsınız.
Duphaston progestan gibi bir ilaç mı bende progestan kullanıyorm catlamadan sonra bana pko teshısı koydu doktor hormonlar ıyı ama ultrasonda gozukuyorBnde de pkos var femara kullanımına yeni geçtim bnde addet düzensizliği var yanında duphaston da kulaniyorum 3 ayımdayım hala birsey yok ama femara kullanıp hamile kalabilen çok duydum ve okudum
Bn aşılamaya geçmedim 3 ay sonra gecicem duphaston addet düzenleyici ve Rahim duvarını daha güzel hazirliyormus bebek kolay tutulsun diye dediDuphaston progestan gibi bir ilaç mı bende progestan kullanıyorm catlamadan sonra bana pko teshısı koydu doktor hormonlar ıyı ama ultrasonda gozukuyor
İğne kullanmadım. Sadece doktor belirli günlerde yumurta takibi yapıp. Değerlendirmemiz gereken günleri söyledi. Yumurtanın çatlayacağı günü söyledi yani. Hatta gebe kaldığım ay iki taraftan da yumurtlamıştım. İçinizi rahat tutun doktorunuza güvenin. İlk ay olmasa da düşürmeyin modunuzu.İnşallah iğne olmadan kullanacagm sizinde basınız saolsun birde siz iğne ile mi kullandnz acaba
Şuan hala kulaniyormusunuzİğne kullanmadım. Sadece doktor belirli günlerde yumurta takibi yapıp. Değerlendirmemiz gereken günleri söyledi. Yumurtanın çatlayacağı günü söyledi yani. Hatta gebe kaldığım ay iki taraftan da yumurtlamıştım. İçinizi rahat tutun doktorunuza güvenin. İlk ay olmasa da düşürmeyin modunuzu.
O zaman oda pregesteron içeren bir ilaç çatlamadan snra kullanıosnz deilmiBn aşılamaya geçmedim 3 ay sonra gecicem duphaston addet düzenleyici ve Rahim duvarını daha güzel hazirliyormus bebek kolay tutulsun diye dedi
Çok teşekkürler bende kar kar dusunuyodm çatlma iğnes olsam nı dyeİğne kullanmadım. Sadece doktor belirli günlerde yumurta takibi yapıp. Değerlendirmemiz gereken günleri söyledi. Yumurtanın çatlayacağı günü söyledi yani. Hatta gebe kaldığım ay iki taraftan da yumurtlamıştım. İçinizi rahat tutun doktorunuza güvenin. İlk ay olmasa da düşürmeyin modunuzu.
Hayır kaybımdan sonra gitmedim henüz doktora. 2 regl geçmesini bekledik tekrar denemelerde başlamak için. Şimdi oluruna bıraktık :)Şuan hala kulaniyormusunuz
Bende yarın başlıyorumHayır kaybımdan sonra gitmedim henüz doktora. 2 regl geçmesini bekledik tekrar denemelerde başlamak için. Şimdi oluruna bıraktık :)
hadi bakalım. umarım güzel güzel yumurtalar oluşur büyür çatlar ve bebek haberleri alırız hep beraber :)Bende yarın başlıyorum
Hadi inşallahhadi bakalım. umarım güzel güzel yumurtalar oluşur büyür çatlar ve bebek haberleri alırız hep beraber :)
Bende dun oldum iğnemi hayırlısı bakalmmerhaba. benim de geçen sene kaybım var. 3 ay önce 1 kere klomen kullandım çatlatma iğnesiyle birlikte, ama olmadı. progeston biraz adet düzenimi bozdu 3 ay ara verdim ilaçlara. bu ay femara verdi doktor. ilk kez deniyorum. hayırlısı olur inşallah hepimiz için
inşallah hayırlısıyla yüzümüz güler hepimizin. baklalım benim ctesi günü yumurtalık kontrolüm varBende dun oldum iğnemi hayırlısı bakalm
İğne gununu degerlendirdim ama 36 saat smdi doldu eşim işte aksam 8 de olcak mecbur ya offinşallah hayırlısıyla yüzümüz güler hepimizin. baklalım benim ctesi günü yumurtalık kontrolüm var
ben o kadar saatlik sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. spermler kadın vücudunda 24-48 saate kadar canlı kalıyor diye biliyorum. nasipte varsa her şekilde olur. bunu dert etme kendineİğne gununu degerlendirdim ama 36 saat smdi doldu eşim işte aksam 8 de olcak mecbur ya off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?