Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Gunes0527

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
649
357
103
34
Merhaba arkadaşlar bir yıldır çocuk için uğraşıyoruz bugun adetim gecikeli 25 gün oldu doktora gittim hem adet gecikmemi hemde diğer sıkıntılarımı anlattım bana femara die bir ilaç verdi klomenden hala etkili olduğunu söyledi kullanan arkadaşlar lütfen bilgilendirirmisiniz nasıl bir ilaç bu.

BEN DE İKİ AYDIR KULLANIYORUM İLACI İÇTİĞİMDEN BERİ BİŞEYİN DEĞİŞTİĞİNİ TAM OLARAK SÖYLEYEMEM. üç aydır hep gecikmeli oluyorum bu ilacı içtiğimden beri

Merhaba. Burada çok bilgi edindiğim için paylaşmak istedim. Bizde dr femara kullanmamı tavsiye etti. Adetin üçüncü günü beş gün boyunca sabah akşam kullandım. Çok şükür Rabb’im nasip etti. İsteyen herkesede nasip olur inşAllah. İsteyen kullanan herkese şifa, sebeb olsun inşAllah

Merbaha canim. Bende femara kullandım ve beklemedeyim. Dun dr gittim progesteron testi yaptirdi. Ovulasyon gerçekleşmiş dedi. Sen ilaçtan kac gun sonra test yaptın acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…