inşallah. Hayırlısı ne ise olsun Allah hayırlı evlat versin hepimize. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla :) benim tedavi aşamam bana tuhaf geliyor kendimi bana deney yapıyormuşlar hissini veriyor.

18 aylık evliyim. 8 aydır çocuk istiyoruz doktora gittim yumurtalarım çok fazla ama çatlamıyor ve adet olmuyorum. yani 3-4 ayda bir adet oluyorum oda ilaçla. ilk doktorum şeker ilacı ve klomen ile başladı işe yaramadı yumurtalar hala aynı. 2. doktorum 50 mg klomen verdi 3 kutu kullandım yumurta elde etti 2 tane birisi 14 diğeri 9 mm olmayacağını bile bile çatlatma iğnesi oldum tabiki de olumsuz sonuç aldım. 3. doktorum kan testleri istedi. şeker hormon vs. semear istedi. hepsini yaptırdım sonuçlar normal. duphaston diye söktürücü verdi 10 gün kullandım üzerinden 15 gün geçti adet olmadım doktor şaşırdı. üstüne estroferm ve duphaston verdi 21 gün kullandım 4 gün sonra adet oldum. şimdi doktorum yumurtalarıma baktı. rahim duvarın ince fakat yumurtalar tembel olduğu için destek hap olmadan olmaz dedi. femara verdi 5 gün kullanıcam ve salı gün kontrol var ama ümidi yok nedense içime sinmeyen bişeyler var. sizce tüp bebeğe başvurmalı mıyım vakit ilerlemeden ???