- 30 Ağustos 2014
- 620
- 259
- 30
özelden yazarmısın canım nelere dikkat ettin mesela ?Allah ol diyince oluyor inşallah olur strese girme bide nasıl söylesem burdan ilişki günlerinde bazı şeylere dikkat ettim biraz araştır istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özelden yazarmısın canım nelere dikkat ettin mesela ?Allah ol diyince oluyor inşallah olur strese girme bide nasıl söylesem burdan ilişki günlerinde bazı şeylere dikkat ettim biraz araştır istersen
inşallah canım Rabbim herkezin dualarını kabul etsin inşallahhhKızlar Femera hakkında kalbimi ce beynimi rahatlattınız sağolun. Bende bu ay kullanmaya başladm dün doktora gittim büyümüş yumurtalıklarım salı günü tekrar çağırdı iğne vermicek sanırım. Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin ellerimize yavrularımızı versin inşallah.
Günaydın canım :) biraz geç oldu ama idare et işte :)Günaydın arkadaşlar :)
mrb canım napıyosun _? geç olsun güç olmasın demişer :)Günaydın canım :) biraz geç oldu ama idare et işte :)
Tabiiki orası öyle haftasonu dinlenmesi canım evdeyim salı günü doktora gidicem heycanla bekliyorum sen ne yapıyorsun canımmrb canım napıyosun _? geç olsun güç olmasın demişer :)
Daha önce bi kaç kez klomen kullandım olmadı sonra dr menegon igne verdi yine olmadı.doktorumu değiştirdim bu doktorum bu ilacı verdi ilkdefa kullanıyorum .bakalım hayırlısı olsun..Gül_can canım sen daha önce hangi ilacı kullanmıştın?
Canım bende klomen kullandm işé yaramadı ama femera iile yumurtalıklarım büyüdü. İnşallah seninde işine yarar büyür şimdi yumurtlama zamanını bekliyorum salı günü doktora gidicemDaha önce bi kaç kez klomen kullandım olmadı sonra dr menegon igne verdi yine olmadı.doktorumu değiştirdim bu doktorum bu ilacı verdi ilkdefa kullanıyorum .bakalım hayırlısı olsun..
İnşallah bitanem allah bekleyişimizi sabrımızı ümidimizi yitirmeden en kısa zamanda nurtopu gibi bir evlat nasip etsin inşallah :)) :))Rabbim bekleyişlerimizi hayır ile sonuçlandırsın canım inşallah güzel sonuçlar alacagız çokk dua edelim
Cuma doktora gittim 2 yumurtam gelişmiş çok şükür yarında aşılama yapılacak dualarınızı bekliyorum Rabbim yüzümüzü güldürsün.
Henüz belli değil yarına kadar adet olmazsam kan testi yaptırıcam.canım aşılamadan sonuç aldın mı merak ettim bilgilendirirsen bizi sevinirim
hadi hayırlısı canım bende bu aydan sonra aşılamaya geçmeyi düşünüyorumHenüz belli değil yarına kadar adet olmazsam kan testi yaptırıcam.