Femara kullananlar yardımcı olur musunuz

merak dolu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2024
1.319
326
43
25
Merhaba ben 3 aydır femara kullanıyorum o zaman günde 2 kullandım 5 gün boyunca adetimin 3.gününde başladım ilk de 3 yumurta ikincide 4 yumurta üçüncüde bayrama denk geldi kaç yumurta olduğunu öğrenemedik çatlarken gördük yumurtaları doktor bugün yine femara verdi ama bu sefer günde 1 doz vermiş kaç gün kullanacağımı sormayı unutmuşum doktora yine 5 gün mü kullanmalıyım onu anlayamadım yardım edebilir misiniz

Yine denk geldik seninle bende bugün kullanmaya başladım inşallah olur bu sefer

İnşallah olur artık canım sen günde kaç sefer kullanıyorsun nasılsın gidiyor kaçıncı gün başladın
Ben aslında regl değilimm ama muayeneye gittim yumurta 10 mm dedi bugün başladım 5 gün kullanıcam inşallah bu sefer olur bebişlerimiz

Ben aslında regl değilimm ama muayeneye gittim yumurta 10 mm dedi bugün başladım 5 gün kullanıcam inşallah bu sefer olur bebişlerimiz
Aa öyle de mi oluyormuş şaşırdım valla ben adetten başlanıyor diye biliyordum 5.gün benim foliküller küçük dedi doktor gelişme yok dedi ben günde 1 kere kullanıyorum sen kaç kere kullanıyorsun

Aa öyle de mi oluyormuş şaşırdım valla ben adetten başlanıyor diye biliyordum 5.gün benim foliküller küçük dedi doktor gelişme yok dedi ben günde 1 kere kullanıyorum sen kaç kere kullanıyorsun
Sabah akşam şeklinde kullanıyorum pcos olduğu için zaten genelde küçük kaldığı için başlattı bakalım ne olucak

Femaraya başladım bende adetimin 3. gününde günde 2 kez şeklinde. 5 gün boyunca. Sonraki beş gün hap kullanmadan kontrole gel dedi o haptan sonraki beş gün içerisinde ilişki yaşanılacak mı acaba bunu sormayı unutmuşum ben doktora. Yoksa çatlatma iğnesinden sonra mı olacak

Merhaba, ben de femaraya başladım geçen ay. PCOS olduğu için düzensiz adet oluyorum . İkinci doza (5 günlük hap) ne zaman başlamalıyım ? Normalde adetin 5. Günü başla dedi ama adet olmadım her zamanki gibi . Yurtdışında yaşadığım için doktoruma ulaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…