• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer hazırlığı

Rahim duvarı kalınlığınız nasıl kızlar bi de 2 değeri
Transferden 6 gün önce muayene olmuş oluyorum o gün rahim kalınlığım 8mm e2 değerim 242 çıktı hazırız demişti doktorum daha muayene önermeden transfer günü verdi

Transferden 6 gün önce muayene olmuş oluyorum o gün rahim kalınlığım 8mm e2 değerim 242 çıktı hazırız demişti doktorum daha muayene önermeden transfer günü verdi
Benim de aynı değerlerim böyle tekrar muayene yazdılar bakalımmm

Endimetrium kalınlığı kan da çıkan e2 değeri mi kızlar kanda bi e2 değeri var benim yüksek diye transferim ertelenmişti 232 idi e2
Aaa normal aslında değer neden ki ilaçlı hazırlık mıydı

Transferden önce muayene olacak mısınızz ben 14. Gün göründüm bi, 2 gün sonra tekrar muayene yazdılar yani transferden de 2 gün önce oluyoo 🫠
Ben 13. Gün muayene oldum bugun. Transfer gününe kadar tekrar muayene için çağırmadilar sadece lh testi yapıp sonrasında transfer günü için haber verdiler
Progesteron hormonu E2 vs hicbir şey bakmadılar 🤔

Ben 13. Gün muayene oldum bugun. Transfer gününe kadar tekrar muayene için çağırmadilar sadece lh testi yapıp sonrasında transfer günü için haber verdiler
Progesteron hormonu E2 vs hicbir şey bakmadılar 🤔
Herkes farklı bi şeyler yapıyorrrr hangisi doğru bilemiyoruzz maalesef

Back
X