• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara kullananlar

pcoslu17

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2024
3
0
1
Femara kullanıp nasıl yan etkiler gördünüz? Evde kendi başına kullanıp etki gören var mı? Catlatma ignesi femara bittikten sonra ne zaman vurulmalı?

Femara doktor kontrolünde kullanılması gereken bi ilaç. Dozunu da ona göre doktor ayarlıyor . Ben 5 gün günde 1 kullandım. Kontrolde yumurtlar 18 ve 21 mm olunca çatlamayı vuruldum.

Fazla doz kullanımı kist vs yapabilir.
Femara kullanıp nasıl yan etkiler gördünüz? Evde kendi başına kullanıp etki gören var mı? Catlatma ignesi femara bittikten sonra ne zaman vurulmalı?

Evde kendi başına içilecek bi ilaç değil bence doktor kontrolünde olunca yumurta boyutuna göre çatlama iğnesi veriyor benim bazen 12. Gün çatlama iğnesi vurundum bazen 15. Gün o ay ki yumurtanın büyüme şeklinde bağlı

Femara doktor kontrolünde kullanılması gereken bi ilaç. Dozunu da ona göre doktor ayarlıyor . Ben 5 gün günde 1 kullandım. Kontrolde yumurtlar 18 ve 21 mm olunca çatlamayı vuruldum.

Fazla doz kullanımı kist vs yapabilir.
Merhaba folikül kisti mi vardı doz günde iki diyorlar hep folükül kistin yoksa

Back
X