• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji HPV İÇİN AHCC KULLANANLAR

userr987

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2025
21
4
1
24
3 hafta önce hpv 16-31-35-39-68 pozitifliğimi öğrendim. Birden fazla riskli hpv türleri taşıdığım için en az 7-8 ay (belki de daha uzun bir süre) ahcc kullanmak istiyorum. Ahcc’nin gerçekten etkili olduğunu çok fazla okudum ancak sivilce yaptığını yazan kullanıcılar gördüm. Ahcc kullanıp sivilce sıkıntısı yaşayan var mı? Ben lise ve üniversite olmak üzere tam 2 kez roaccutane tedavisi gördüm ve sivilce konusunda takıntılarım var. Ayrıca ahcc’nin hpv için etkisini gören, şu an kullanan ya da önceden kullanmış kişiler benimle deneyimlerini burada paylaşırsa çok sevinirim

Merhaba
Ben ahcc değil ama papilocare ve papivir hap kullanmıştım herhangi bir yan etkisi olmadı biraz iştahımı açması harici :) Bu kadar fazlası bir anda nasıl ortaya çıktı . Bende de şuan 39 ve 68 var konizasyondan önce 16 vardı

Merhaba
Ben ahcc değil ama papilocare ve papivir hap kullanmıştım herhangi bir yan etkisi olmadı biraz iştahımı açması harici :) Bu kadar fazlası bir anda nasıl ortaya çıktı . Bende de şuan 39 ve 68 var konizasyondan önce 16 vardı
inanın hiç bilmiyorum🤷🏼‍♀️ çok eşli değilim. forumlarda da hiç bu kadar fazla tür çıkan hastalarla karşılaşmadım. bulaş ihtimalini 2 buçuk sene olarak o zamanki erkek arkadaşımdan diye düşünüyorum. birkaç türünü belki şu anki erkek arkadaşımdan kapmışımdır bilmiyorum. evet hepsi tehlikeli ama en azından 39-68’i atardım belki diye düşünmüştüm. ancak çoklu tiplerle enfekte olmak süreci daha da yavaşlatıyormuş. kolposkopi sonucumu bekliyorum bakalım ne kadar ilerlemiş ona göre bir süreç izlenecek. inşallah bu virüsü vücudumuzdan en kısa sürede atarız. çok geçmiş olsun🙏🏻🩷 konizasyondan sonra 16 ne kadar sürede negatife düştü? bir de ne kadar süredir bu hastalıkla enfektesiniz?

Back
X