- 9 Mart 2015
- 212
- 102
- 35
- Konu Sahibi ceren elaa
Kızlar bu ilacı kullanan var mı aranizda klomen den daha iyi dedi doktorum kullanıp sonuç alan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki kaç aydır korunmuyordun ben geçen sene kurtaj oldum dusukten dolayı bir yıl geçti hla tık yok 2 ay klomen kullandım ama bu defa başka bi doktora gittim femara verdi bu dah iyi dedi. Ek olarak hangi kürü yaptın pekiCanım ben klomenden olumlu yanıt almadım malesef,bir türlü büyümedi yumurtalarım,femara kullandığın ay kür yaptım bir de ek olarak o şekilde büyüdüler,3. Ayında hamile kaldım çok şükür,tez zamanda sende olumlu yanıt alırsın İnşAllah
Canım ben temmuzda 4 yıllık evli olacağım,2013 ocakta bıraktık korunmayı ama yumurtam büyümediği için yumurtlama olayı haliyle gebelik hiç olmadı . Kısacası 2 yılda 3 kere büyüdü yumoslarim , çok şükür 3. De çatlatma iğnesiyle hamilelik olduPeki kaç aydır korunmuyordun ben geçen sene kurtaj oldum dusukten dolayı bir yıl geçti hla tık yok 2 ay klomen kullandım ama bu defa başka bi doktora gittim femara verdi bu dah iyi dedi. Ek olarak hangi kürü yaptın peki
Anladım canım hayirlisi olsun bakalim ben de bu ay başladı iste ama benim yumurtam büyüyor her ay hatta 2 tane oluyo 20 mm 21 mm falan acaba çatlamiyoo mu bilmiyorum tabi. Bakalım inşaallah en kisa zamanda sonuç alırımCanım ben temmuzda 4 yıllık evli olacağım,2013 ocakta bıraktık korunmayı ama yumurtam büyümediği için yumurtlama olayı haliyle gebelik hiç olmadı . Kısacası 2 yılda 3 kere büyüdü yumoslarim , çok şükür 3. De çatlatma iğnesiyle hamilelik oldu
Ben son çare çörek otu,bal,tarçın kürü yaptım ek olarak,sonuç olumlu oldu.
Canım yumurtan büyüyorsa eger kür yapma,kist falan olur,dikkat etAnladım canım hayirlisi olsun bakalim ben de bu ay başladı iste ama benim yumurtam büyüyor her ay hatta 2 tane oluyo 20 mm 21 mm falan acaba çatlamiyoo mu bilmiyorum tabi. Bakalım inşaallah en kisa zamanda sonuç alırım
aynen benimde iki tane gelisiyor bir sagda bir solda catlamaya gelince ovulasyon testine gore catliyor . nisanda klomen kullandim ilk kez gebelik olusmadi sanirim bu ay da klomene devam ettirecek acaba bu dediginiz ilactan mi istesem doktordanAnladım canım hayirlisi olsun bakalim ben de bu ay başladı iste ama benim yumurtam büyüyor her ay hatta 2 tane oluyo 20 mm 21 mm falan acaba çatlamiyoo mu bilmiyorum tabi. Bakalım inşaallah en kisa zamanda sonuç alırım
Canım ben klomenden olumlu yanıt almadım malesef,bir türlü büyümedi yumurtalarım,femara kullandığın ay kür yaptım bir de ek olarak o şekilde büyüdüler,3. Ayında hamile kaldım çok şükür,tez zamanda sende olumlu yanıt alırsın İnşAllah
ne kürü yaptın canım pekı söyler mısın banada
Canım çörekotu,bal,tarçın kürü yaptım ,ile yaradı ,İnşAllah sende faydasını görürsün
Canım internetten ararsan tarifi çıkacaktır. Yanılmıyorsam ;nasıl yaptın pekı canım bu kuru?sende kıst warmıydı benım gıbı?bnde pko war we kendılıgımden adet olamıyorum.senın durumun nasıldı?we kaç zaman sora hamıle kaldın?
Canım internetten ararsan tarifi çıkacaktır. Yanılmıyorsam ;
12tatlı kaşığı çekilmiş çörekotu,10çay kaşığı tarçın,10 dolu dolu yemek kaşığı bal,hepsini karıştırıp hazırlayacaksın canım
Ben 14 yaşımdan bu yana pkoluyum,hiç ilaç içmeden adet olamıyorum,yumurtam asla kendi kendine büyümüyor,anlayacağın durum bu .4 yıllık evliyim,ilk 2 yıl düşünmedik,sonrasında da düzenli yumurta takibi işine girdik ama 2 yılda 3 kere büyüdü yumurtam,onlarda kur destekli büyüdüler.
Birde bel kısmına hacamat yaptırdım,o aylarda olumlu sonuçlar aldım,yani ilaçtan ziyade alternatif tıp daha çok işime yaradı
Canım ben adet olduğum an hepsini hazırladım bir kavanoza,taa ki olumlu yanıt alana kadar kullanmaya devam ettim,tabi hepsi yetmedi,bitince yeniden yaptımresmen sende kendımı gordum cnm su an:))) ama bal tarcın corek otunu gun luk kullanın dıolar cnm??yanı cok yapınca duruyor ya etkısı azalırmıs.sen nasıl ypmıstın?aynen bnde ılk adetımden bu yana hıc duzen bılmem.ilaç almadan adet olmambnde bu agustos 4 yıllık evlı olucam ve daha bu subat ayında dusunmeye bsladık.bnde 2 kere klomen ıctım tık yok.sora gonal f ıgne wuruldum asuılama oldum adet oldum bel kısmına hacamat nasıl oluyor cnm?anlatır mısın?
Canım ben adet olduğum an hepsini hazırladım bir kavanoza,taa ki olumlu yanıt alana kadar kullanmaya devam ettim,tabi hepsi yetmedi,bitince yeniden yaptım
Bende olumlu yanıt alamasam iğne ile büyütmeye baslicaktik ,gerek kalmadı çok şükür
Canım ben ilk büyütüp hamile kalamayınca hemen rahim filmi istedim doktordan,o ay film cektirdim, sonraki büyümesinde kimyasal gebelik yaşadım,hemen ertesi ay yine büyüdü ve binlerce şükür olsun bebeğim geldi. Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın İnşAllah ...
Canım bir bilgin varmı bilmiyorum,hacamat deri altındaki kirli kanın alınması olayıdır.Bu işi yapan uzmanlar var,gayet hijyenik kliniklerde oluyor bu olay. Belde kadın doğumla ilgili çakralar var,oralara yapıyorlar,ben hem kendime hem eşime yaptırdım çünkü kimyasal gebelik için doktor "sperm kalitesizliginden" olabilir dedi.
Canım kür yapacaksan yumurta takibi de yaptır,ben kelimenden kür ile birlikte sadece 1 kere olumlu yanıt aldım,sonraki 2 kere büyümesinde de femara+kür kullandımdur sen bu adetımde bende yapayım bu kürü cnm.senın klomenle mı buyudu yumurtalar cnm be ?acımıyor mu pekı cnm hacamat?nasıl oluyor anlatır mısın
Canım kür yapacaksan yumurta takibi de yaptır,ben kelimenden kür ile birlikte sadece 1 kere olumlu yanıt aldım,sonraki 2 kere büyümesinde de femara+kür kullandım
Hacamat çok hafif sızı beren bir işlem,aman aman bir ağrısı acısı yok,işlem bittikten sonra bir damla dahi kanama olmaz,kesi izleri de 1 hafta içinde tamamen yok oluyor
Ben de ilk defa bu ay kullandim daha sonra catlatma ignesi oldum 3 gun sonra test yapicam bakalim insallah.doktorum femarayi cok tavsiye etti klomen rahim duvarini inceltiyomus dolayisiyla gebelik icin uygun bi ortam olmuyomus.Kızlar bu ilacı kullanan var mı aranizda klomen den daha iyi dedi doktorum kullanıp sonuç alan var mı