Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim doktor kontrolu ileSitede bu tedavinin uygulandigi cok kisiye rastladim ilacin adini burada ogrendim ama sanirim doktor kontrolu ile kullaniliyor.
Bana hsg cekti ondan sonra femara verdi maalesef bendede bu ay gebelik olusmadi1 kez kullandım yumurta iyiydi çatlat iğnesi de oldum ama gebelik olmadı
bu ay yeniden kullanıyorum bugün 2. günüm ilaçta
bu ay da kalmazsam hamile hsg çekilecek
benim yakın zamanda düşüğüm olduğu için rahmin iyileşmesini bekledik hsg için bugün yumurta kontrolüm var bakalım çatlatacak kadar var mıBana hsg cekti ondan sonra femara verdi maalesef bendede bu ay gebelik olusmadi
Mrb kizlar bende iki yıldır çocuk istiyorum kontrollerimizi yaptırdık sorun yok ama maalesef olmuyor.bende yarın femara kullnmaya basliycam.lutfen femara kullanıpta faydasini gören varmı.burdan haberleşelim.ben iki ay klomen ve bir ovitrelle çatlama iğnesi kullandım bir işe yaramadi yarın nasip olursa femara kullanicam.kizlar femara kullanıpta hamile kalan varmı cevap yazarsanız sevinirimKizlar aranizda femara kullanip hamile kalan varmi ne olur yazin
İnsulin direnciniz mi var?Mrb kizlar bende iki yıldır çocuk istiyorum kontrollerimizi yaptırdık sorun yok ama maalesef olmuyor.bende yarın femara kullnmaya basliycam.lutfen femara kullanıpta faydasini gören varmı.burdan haberleşelim.ben iki ay klomen ve bir ovitrelle çatlama iğnesi kullandım bir işe yaramadi yarın nasip olursa femara kullanicam.kizlar femara kullanıpta hamile kalan varmı cevap yazarsanız sevinirim![]()
İnsulin direnciniz mi var?
Pcos olupta insulin direnci olanlarda ne yazıkki klomen etki etmiyor. Dr o yuzden femara veriyor . Benim öyle bir sorunum yok ama çok kişi gördüm femara ile gebe kalan. İnşallah kalırsınız.Mrb kizlar bende iki yıldır çocuk istiyorum kontrollerimizi yaptırdık sorun yok ama maalesef olmuyor.bende yarın femara kullnmaya basliycam.lutfen femara kullanıpta faydasini gören varmı.burdan haberleşelim.ben iki ay klomen ve bir ovitrelle çatlama iğnesi kullandım bir işe yaramadi yarın nasip olursa femara kullanicam.kizlar femara kullanıpta hamile kalan varmı cevap yazarsanız sevinirim![]()
Pcos olupta insulin direnci olanlarda ne yazıkki klomen etki etmiyor. Dr o yuzden femara veriyor . Benim öyle bir sorunum yok ama çok kişi gördüm femara ile gebe kalan. İnşallah kalırsınız.
Pcos olupta insulin direnci olanlarda ne yazıkki klomen etki etmiyor. Dr o yuzden femara veriyor . Benim öyle bir sorunum yok ama çok kişi gördüm femara ile gebe kalan. İnşallah kalırsınız.
[/QUOTE.
İnsülin direnci yok cnm.tesekkur ederim güzel dileğin için.ins rabbim isteyen herkese nasip eder![]()
Ben kullandım fakat gebelik oluşmadı dün regl oldum. Bu ay tekrar kullanıcam inşallah bu ay gelir bebeklerimizMrb kizlar bende iki yıldır çocuk istiyorum kontrollerimizi yaptırdık sorun yok ama maalesef olmuyor.bende yarın femara kullnmaya basliycam.lutfen femara kullanıpta faydasini gören varmı.burdan haberleşelim.ben iki ay klomen ve bir ovitrelle çatlama iğnesi kullandım bir işe yaramadi yarın nasip olursa femara kullanicam.kizlar femara kullanıpta hamile kalan varmı cevap yazarsanız sevinirim![]()
Hamile kaldınız mı ?1 kez kullandım yumurta iyiydi çatlat iğnesi de oldum ama gebelik olmadı
bu ay yeniden kullanıyorum bugün 2. günüm ilaçta
bu ay da kalmazsam hamile hsg çekilecek
hayır 2. dozu da kullandım hala kalamadım yarın hsg çekimim varHamile kaldınız mı ?
Bende geçen ay kullandım maalesef gebelik olusmadi.bu ay da olmazsa aşılama düşünüyorumBen kullandım fakat gebelik oluşmadı dün regl oldum. Bu ay tekrar kullanıcam inşallah bu ay gelir bebeklerimiz![]()
Abla ben geçen ay soğan suyu içtim ondan sonra adetimin 3 günü sürelki karın masajı yaptırdım anneme ve adetliyken 3 gün ebegümeci içtim şimdi hamileyim değerim 40,5 ve daha adet günüme 2 gün varMrb kizlar bende iki yıldır çocuk istiyorum kontrollerimizi yaptırdık sorun yok ama maalesef olmuyor.bende yarın femara kullnmaya basliycam.lutfen femara kullanıpta faydasini gören varmı.burdan haberleşelim.ben iki ay klomen ve bir ovitrelle çatlama iğnesi kullandım bir işe yaramadi yarın nasip olursa femara kullanicam.kizlar femara kullanıpta hamile kalan varmı cevap yazarsanız sevinirim![]()
Çok sevindim canım senin adına.rabbim sağlıklı bir şekilde kucaginada almayi nasip etsin inşallah.bunlari yapmadan önce bir rahatsizligin varmiydi cnm.sogan suyunu kaç gün içtinAbla ben geçen ay soğan suyu içtim ondan sonra adetimin 3 günü sürelki karın masajı yaptırdım anneme ve adetliyken 3 gün ebegümeci içtim şimdi hamileyim değerim 40,5 ve daha adet günüme 2 gün var
Merhaba,Kizlar aranizda femara kullanip hamile kalan varmi ne olur yazin
Gebeligin hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucagina almak nasip eylesin Ebegümecini ne ölçüde nasıl kullandın canım birde bulantı ishal yaptığını duymuştum böyle bi etkisi oldumu sendeAbla ben geçen ay soğan suyu içtim ondan sonra adetimin 3 günü sürelki karın masajı yaptırdım anneme ve adetliyken 3 gün ebegümeci içtim şimdi hamileyim değerim 40,5 ve daha adet günüme 2 gün var
Valla kuzum bulantı yapmadı kesinlikle sadece ishal oda barsağı düzene sokuyor 2 büyük avuç ve 2 büyük bardak su kat kaynasın iç ama aç karınla özellikle iç ve günde 2 defaGebeligin hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucagina almak nasip eylesin Ebegümecini ne ölçüde nasıl kullandın canım birde bulantı ishal yaptığını duymuştum böyle bi etkisi oldumu sende