Femara kullanip gebe kalan var mi ?

Valla kuzum bulantı yapmadı kesinlikle sadece ishal oda barsağı düzene sokuyor 2 büyük avuç ve 2 büyük bardak su kat kaynasın iç ama aç karınla özellikle iç ve günde 2 defa
Peki kurusu ile yapsak aynı etkiyi gösterir mi ki şimdi onu park bahçe toplamak lazım bilen birisi ile

Kızlar siz yapmayın ama benim arkadaşım doktor kontrolü olmadan femera kullandı o ay hamile kaldı Dr gerek yoktu demiş ama gebelik ondan mı oluştu bilmiyorum

Kızlar siz yapmayın ama benim arkadaşım doktor kontrolü olmadan femera kullandı o ay hamile kaldı Dr gerek yoktu demiş ama gebelik ondan mı oluştu bilmiyorum
Olabilir ama yumurta çatlamazsa kist de oluşabilir sıkıntılı durum yani

Aynen Dr kontrolünde olmalı ama bu ilacın faydasını çok duydum bende kullanmak istemiştim Dr um vermemişti
Genelde pco hastası olanlar kullanıyormuş açıkçası bende kullanmayı düşündüm ilacın prospektüsünu okudum netten başka hastalıklarda da kullanılıyormuş dr yazarsa kullanırız yoksa sıkıntılı yaniii

Merhaba arkadaşlar.. kuzenim adetin 3. Gününden itibaren 5 gün gün de 2 kez femara kullanmış ve 2 adet 20 22 mm yumurtası olmuş.. ayın 8inde catlatma ignesi vurulmuş.. doktor duphaston vermiş.. 4 gün duphaston kullandıktan sonra ilaçları karıştırmış ve 5-6 gün femara kullanmış..farkedince bırakmış.. bugün tahlil yaptırdık iğneden 11 gün sonra beta hcg 0.245 acaba femara bebeğin tutunmasını onlemismidir

Back
X