Merhaba kızlar, uzun zamandır forumları takip ediyorum ama üye olup ilk yorumum olacak bu
öncelikle bende kendimi bildim bileli pcosluyum 3 senelik evliyim ve 2021 nisan ayından beri bebiş istiyoruz. İlk çocuk düşünüyoruz diye kontrole gittiğimde doktor 1 sene deneyin olmazsa o zaman tedavi amaçlı bir şeyler bakarız dedi ve tabi ki o 1 senede olmadı. 6 ay regl olmamamdan sonra geçen ay korkarak doktoruma tekrar gittim tarlusal verdi ve senden ümitliyim 2-3 aya kalmaz hamile kalırsın korkulacak bir şey yok dedi. Reglinin 5. Günü 10 gün boyunca klomen kullandım sadece bir yumurtam gelişti ve o ay olmadı. Bu ay femaraya başladım yine 5. Gün ve dün kontrole gittiğimde 3 yumurtam olduğunu öğrendim boyutlarıda yanlış hatırlamıyorsam 10-13-14 olması lazım. Ve doktorumun söylediği tek şey biz tek bir yumurta isterken 3 tane oldu ikiz ister miydiniz dedi tabiki hersey nasip kısmet alnımızda ne varsa o. İstemezsen iptal edelim bu ayı dedi ve ben tabi ki etmeyecegim kaderimizde ne varsa o olur. Perşembe yine kontrole gidicem ve büyük ihtimal iğnemi olucam o gün. Çok heyecanlıyım Allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin sağlıklı sihhatli