Maalesef hamile degilimmBana da verdi ama adetimi bekliyorum kullancam aynı senin gibi günde 2 tane 5 gün verdi canım bu arada sonuç ne oldu hamilesindir insallah
Dr 3 gün odev verdi demişsin canım acaba sonrasında mi çatladı yumurtaların da olmadı ne karmaşık ya bu pko ne yunurtladigini biliyosun ne çatladığını bana da çatlatma iğnesi falan demedi dr aslında vursalar da emin olsak hayırlısı xanim var bi zamanı işteMaalesef hamile degilimmpko sıkıntı ya rabbim hayirlisini versin
Gittigim gun catlamaya baslamis dedi bende anlamiyorum ki ya ne kadar zormus bu cocuk isi yaDr 3 gün odev verdi demişsin canım acaba sonrasında mi çatladı yumurtaların da olmadı ne karmaşık ya bu pko ne yunurtladigini biliyosun ne çatladığını bana da çatlatma iğnesi falan demedi dr aslında vursalar da emin olsak hayırlısı xanim var bi zamanı işte
Aynen canım insan bişeyi ne kadar ister de sonuç alamazsa o şey onun için zor oluyo işte bi de çık dışarı bak herkesin colugunun çocuğu var o zaman da diyosun aslında ne kadar da sıradan normal bişey biz ulasamadogimiz için zor geliyo Rabbim kıymetini bilelim istiyo diye düşünüyorum kavustugumuzda insallahGittigim gun catlamaya baslamis dedi bende anlamiyorum ki ya ne kadar zormus bu cocuk isi ya
Gerçekten çatlama ya başladığını nasıl anlıyor acaba dr benim 2.günüm bugün 4 tane kullandim umarım 6.gün gittiğimde benimkiler de de catlamaya meyilli olurlar da bidaha gitgel yapmam ciddi uzak bana hastaneGittigim gun catlamaya baslamis dedi bende anlamiyorum ki ya ne kadar zormus bu cocuk isi ya
İnşallah hamilesindir canım bu ay da kullandin mi femara pekiKonuyu actiktan sonra adet oldum ben cnm simdide 9 gun var adetime ama hic ümidim yok
Bu ay da kullandim bakalim ne olacak..İnşallah hamilesindir canım bu ay da kullandin mi femara peki
İnşallah güzel sonuç verir canımBu ay da kullandim bakalim ne olacak..
2 .ayda kullandın mı peki?Ben 2. Ayda hamile kaldım. 10 haftalık gebeyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?