Gebeliğe Hazırlık Femara kullanıp olumlu sonuç alanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mrve36

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2021
317
135
18
32
Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim femara verdi cuma günü başlycam. bundan önce 2 kez klomen+çatlatma iğnesi denedik olmadı. Femara ile gebe kalanlar deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim 😍🥰

Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim femara verdi cuma günü başlycam. bundan önce 2 kez klomen+çatlatma iğnesi denedik olmadı. Femara ile gebe kalanlar deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim 😍🥰
Merhaba bende 2 defa klomen tedavisi gördüm olmadı bugün bende femaraya başladım umarım güzel haberler alırız bu ay🥰 pko var

Bu ay femarayla denedik canim bende sonuc bekliyorum bakalim 16 sinda progestoron testime bakilacak bat 21 bakalim hakkimizda hayirlisi 🤲🧿🥰

Merhaba ben de gecen ay femara olumsuzdu doktor değiştirdim o da klomen verdi yarın başlıyorum umarım hepimizin ki tutar

merhaba,

İkinci femara kullanımımda hamile kaldım. Dün öğrendim daha çok yeni :) umarım sağlıkla ilerler. Bu ilaç sayesinde görüm çift çizgiyi :)
Ayy hayırlı olsun 🥰 inşallah işe yarar bende de

merhaba canım bende klomen kullandım gebelık olmadı bu ay femara verdı doktorum su an beklemedeyım sat: 13 şubat insallah femara sayesınde gebe kalmısızdır ve sağlıklı bır sekılde kucağımıza alırız rabbım ısteyen herkese nasıp etsın yarabbım

merhaba,

İkinci femara kullanımımda hamile kaldım. Dün öğrendim daha çok yeni :) umarım sağlıkla ilerler. Bu ilaç sayesinde görüm çift çizgiyi :)
Caniiim darisi bize artikk yumurtan kac mm olmustu acaba birde kac olgun yumurta olustu 😊

merhaba canım bende klomen kullandım gebelık olmadı bu ay femara verdı doktorum su an beklemedeyım sat: 13 şubat insallah femara sayesınde gebe kalmısızdır ve sağlıklı bır sekılde kucağımıza alırız rabbım ısteyen herkese nasıp etsın yarabbım
Test yapmadin mi canm

Caniiim darisi bize artikk yumurtan kac mm olmustu acaba birde kac olgun yumurta olustu 😊
Aynen cnaım darısı tüm isteyenlere olsun. Benim 2 sağda 2 solda 4 yumurtam büyümüştür hepsi çatladı. Yumurtlama gününden 3 4 gün önceki kontrolde 24 22 19 ve 18 mm lerdi. Artık hangisi tuttu bilmiyorum ☺️

Merhaba kızlar ❤️ Ben de 3 yıldır çocuk istiyordum. 2 sene önce 8 haftalık düşüğüm oldu ondan sonrada hiç bir şekilde hamile kalamadım. Bu ay Femara ve miyositol positive diye bir ilaca başladım. Pazartesi günü de kontrolüm var umarım gelişmiştir yumurtalarım. Aynı zamanda pco’yum. Dilerim kısa zamanda hepimiz şuraya hamişiz diye yazarız ❤️

Back
X