İleri derken kaç mesela? Ben 35im ilk gebeliğim. Endişelenmeyin normal bir gebelik süreci kimseden bir fark olmuyor. İlave hormon takviyesi alabilirsiniz doktor progestan verebilir bu da iyi bir şey bebeğin tutunması için. Stres yapmayın sağlıklı beslenin yürüyüş yapın umarım tutar sizin de
Yaş 39 hiç gebelik yok , ne derse yapacağım da sorunum sağlık anksiyetesi yani atıyorum femara içmek mesele değil ama içtiğimde yan etki yaşıycam ya da bir şey olacak vs diye korkuyorum …
Yaş 39 hiç gebelik yok , ne derse yapacağım da sorunum sağlık anksiyetesi yani atıyorum femara içmek mesele değil ama içtiğimde yan etki yaşıycam ya da bir şey olacak vs diye korkuyorum …
bir yan etki yaşamazsınız. gebelik hissiyatı oluyor bir sadece. kendinizi öyle şartlamayın. bi an önce başlayın bu tedaviye. bak ben olumlu sonuc alamadım 2 kez klomen 1 kez femara ile denedik. bende 30 olucam seneye, ama yine de o tedavi senin şansını daha da arttırıyor yumurtlama sıkıntın varsa yumurta geliştiriyor ilişkiye girmen gereken tarihleri biliyorsun.
Femaraya başladım bende adetimin 3. gününde günde 2 kez şeklinde. 5 gün boyunca. Sonraki beş gün hap kullanmadan kontrole gel dedi o haptan sonraki beş gün içerisinde ilişki yaşanılacak mı acaba bunu sormayı unutmuşum ben doktora. Yoksa çatlatma iğnesinden sonra mı olacak
femaranım yan etkisini ben hiç yasamadım. sadece femara bittikten sanırım 2-3 gün sonraydı sağ tarafımda sanki çekilme gibi bir his vardı. ağrı gibi de değildi ama sanki orası geriliyor gibiydi. onun dısında iğneden sonra evet kasık ağrılarım oldu 4 gün boyunca ve azalarak bitti. doktorum ne kadar yumurta varsa iğneden sonra ağrı o ladar fazla olur demişti.
ben o ay hamile kalamadım yani cok güzel yumurtalar görüldü ama döllenme olmadı. reglim de yoğun kanamalı ve sancılı oldu. öyle olunca doktorum bir ay dinlenmemi önerdi. o bir ayda da hamile kalmısım dinlenirken hahaha doktoruma göre bir önceki ay kullandığım ilaçların etkisiyle hamile kaldım. ve gayet de sağlıklı gecti tüm gebeliğim.