Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Femara sonrası Çatlatma iğnesi olmadan yumurtalık çatlar mı?
Kızlar merhaba. Femara kullandım. Yumurtalarım 13-14 mm iki taneydi. 2 gün sonra 17-18mm oldular. Sonra 18.9mm gördük. Bundan iki gün sonra farklı bir acil doktoruna gittim. Yumurtalar küçülmüş 12 mm civarı. Kaybolmamış ama , net bir şekilde görünüyordu. Doktor Çatlamış o yüzden küçülmüş dedi. Çatlatma iğnesine gerek yok dedi. Sizce bu mümkün mü
Doktorum bana 5 gunkullan dedi kullandım, kasiklarimda 2 3 gündür ağrı var her ikisinde de biliyordum böyle olacağını zaten ağrı oluyormuş, doktorum bana eşinle birgun ilişki olsun 1saat yat birgun sonra yapma dedi, suan onu uyguluyoruz ama bana hiç demedi şu günde gel çatlatma iğne yapacağız diye. Sadece adetine kadar benim dediğimi yapin dedi olur da olmasan dedi test yaptir dedi. Adet günün de hasta olursan dedi 4.gunu gel dedi, hiç catlatma iğnesi demedi. Bu arada hiç sorunum yokmuş kist falan sadece tembellik varmış onun için de ilaç vermist onu da kullandım Rabbım tez zamanda nasip etsin bize inşallah