yumurtayı kalıtelı hale getırıyoor ve blast kadar hattta dondurup çozule bılıyoor bu ılaç bana tup bebek ignelerınden once kullandırıldıııııııııııııııı blast gıttı emrıyolarım dondurulduuuuuuuuuuuu ve cozuldu şımdı kızım benımleeeeeeeeeee allahım bu yoldakı tum arkadaslar kapsın bebişlerınııııı
kullandığım 2, ayda hamile kaldım çok şükür bana çok ii geldi bu hap ki ben ağır bir pko luyum geçen ay sabah akşam olmak üzere 5 gün bu ay 8 gün kullandım şimdi çok şükür bebeğimin kalp atışalrı için gün sayıyorum.
ya hiç kimse yokmu bu ilacı kullanan yada bilgisi olan.....CADIARZU
selam canım fsh yüksekse aşılama yapmıyorlar diye biliyorumKızlar merhaba. Yeni üye oldum katıldım aranıza 14 aydır korunmuyoruz. Adet düzensizliği başladı 15 günde bir adet oluyorum .ilk doktorum kistin var dedi 3 ay dk hapı kullandım fayda görmeyince doktor değiştirdim. Şimdiki doktorum kistimin olmadığını fsh yüksekliği olduğunu söyledi . Sol yumurtalarımda problem varmıs bide .aşılama önerdi kabul etmedim. Ankara'da yaşıyorum . Bu hafta Bursa'da bi doktora gittim femara verdi günde 3 kere içmemi bir hafta sonra kontrole gelmemi istedi. yarın kontrol günüm. Ikı gündür kasıklarım da ağırıyoiyi bişeymi bu acaba . Böyle olan var mı aranızda...
Fsh değerlerim 13-1-14 buayda 8 çıktı sürekli değişiyo Ankara'daki doktorumda iyi aslında ama aşılama istemedik biz Bursa'daki doktor farklı tetkikler uyguladı yarın sonuçları alıcam .korku heyecan içindeyim .selam canım fsh yüksekse aşılama yapmıyorlar diye biliyorum
ankarada çok iyi doktorlar var bursada neden gittiniz anlamadım canım
yakınında olsun doktorun bence
kasık ağrısı yumurtanın çatladığını gösterir canım inşallah hayırlısı olur hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?