Ben kalmadım henüz, bugün yumurta takibim vardı femara kullanmıştım. Yumurtam yeni çatlamış, iğneye gerek kalmadıBurdan hamile kalan olmadi mi acqbq

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kalmadım henüz, bugün yumurta takibim vardı femara kullanmıştım. Yumurtam yeni çatlamış, iğneye gerek kalmadıBurdan hamile kalan olmadi mi acqbq
Merhaba, durumunuz nedir acaba merak ettim Düştüm yine buralaraSizinkiyle aynı şeyler olacağından eminim ama yine de haberdar edelim. Geçmiş olsun allahtan umudunuzu yitirmeyin.![]()
Regl oldum canım. Cuma günü rahim filmi çekilecek sen nasılsınMerhaba, durumunuz nedir acaba merak ettim Düştüm yine buralara![]()
Bende iyiyim yine umutlu bir ay bakalm beklicez. Hayırlısı canım. Bende bu ay gebe kalamazsam önümüzdeki ay çekilecek rahim filmiRegl oldum canım. Cuma günü rahim filmi çekilecek sen nasılsın
Femara mı kullandın yine kaç yumurtan büyüdüBende iyiyim yine umutlu bir ay bakalm beklicez. Hayırlısı canım. Bende bu ay gebe kalamazsam önümüzdeki ay çekilecek rahim filmi
Femara kullandım. Yumurta takibi için gittiğim ilk gün doktorum yumurtan dün çatlamış çok iyi iğneye gerek kalmadı dedi. Kaç yumurtamın büyüdüğünü söylemediFemara mı kullandın yine kaç yumurtan büyüdü
Geceli gündüzlü yap işini şansa bırakma olur inşallahFemara kullandım. Yumurta takibi için gittiğim ilk gün doktorum yumurtan dün çatlamış çok iyi iğneye gerek kalmadı dedi. Kaç yumurtamın büyüdüğünü söylemedi
İyi değerlendirdim umarımGeceli gündüzlü yap işini şansa bırakma olur inşallah![]()
Canım nasılsın hsg çekildi miGeceli gündüzlü yap işini şansa bırakma olur inşallah![]()
Canım nasılsın hsg çekildi mi
Kusura bakma canım yeni gördüm rabbim hayırlı haberler verir umarım. Dün hsg çekilde ben anestezili çektirdim hiç birşey hissetmedim. Sol tarafta hafif tıkanıklık ve yapışıklık varmış açtık dedi birde sol tüpüm yamukmuş. 2 ay kendi kendine dene dedi olmazsa Ocak ayında gidip aşılama yapacağız. Hafif ağrılar oluyor biraz da kanama oluyor korkutma kendini eğer gerekli görürlerse.İyi değerlendirdim umarımmental olarak çok yoruldum ama bakalım hayırlısı ya
Bak ne güzel bir umut kapısı dahaKusura bakma canım yeni gördüm rabbim hayırlı haberler verir umarım. Dün hsg çekilde ben anestezili çektirdim hiç birşey hissetmedim. Sol tarafta hafif tıkanıklık ve yapışıklık varmış açtık dedi birde sol tüpüm yamukmuş. 2 ay kendi kendine dene dedi olmazsa Ocak ayında gidip aşılama yapacağız. Hafif ağrılar oluyor biraz da kanama oluyor korkutma kendini eğer gerekli görürlerse.
Çekildiğim hastanede randevum vardı damar yolu açtılar röntgen odasında uzandırıp ağrı kesici verdikten sonra doktor geldi. Anestezi verdiler bayıldım ben gözümü açtığımda bitmişti herşey 2 saat hastanede kaydıktan sonra çıktım. İşlem 5 dakika bile sürmemiş sadece benim uyanmamı beklemişlerdi. Anestezili yapacaksan korkulacak hiçbirşey yok canım ama diğerini bilemiyorum.Bak ne güzel bir umut kapısı dahaHsg den sonra çok hamile kalan duydum. İnşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırsın, çok geçmiş olsun
süreç nasıl ilerledi. İşlem ne kadar sürdü, hastaneden ne zaman çıktın. Kuruyorum korkuyorum ben
![]()
Anladım canım çok sağolÇekildiğim hastanede randevum vardı damar yolu açtılar röntgen odasında uzandırıp ağrı kesici verdikten sonra doktor geldi. Anestezi verdiler bayıldım ben gözümü açtığımda bitmişti herşey 2 saat hastanede kaydıktan sonra çıktım. İşlem 5 dakika bile sürmemiş sadece benim uyanmamı beklemişlerdi. Anestezili yapacaksan korkulacak hiçbirşey yok canım ama diğerini bilemiyorum.
Uzun süreli kullanımına dair malesef bilgim yok. Doktorunuz en doğru bilgiyi vericektir. Rahim filmi çekildiniz mi pekiFemerayla 3.ayda hamile kalamadim. Bi kere daha denesem olur mu acaba
Evet ben 5 ay önce çekildim. Yapışıklık çıktı doktor kesti yapışıklığı 3 ay femara kullan olmazsa tüp bebek dedi ve olmadı malesefUzun süreli kullanımına dair malesef bilgim yok. Doktorunuz en doğru bilgiyi vericektir. Rahim filmi çekildiniz mi peki
Peki femara kullandığın ay yumurta takibinde durum ne oluyor. İğne ile yada doğal olarak yumurtan çatlamıyor muEvet ben 5 ay önce çekildim. Yapışıklık çıktı doktor kesti yapışıklığı 3 ay femara kullan olmazsa tüp bebek dedi ve olmadı malesef
Takip ediyorum yumurta oluyor çatlıyor ama gebelik olmuyor niye bilmiyorumPeki femara kullandığın ay yumurta takibinde durum ne oluyor. İğne ile yada doğal olarak yumurtan çatlamıyor mu
Allah allah, eşiniz kontrole gitti mi peki. Allahım tez vakitte hepimizi güldürsün yaTakip ediyorum yumurta oluyor çatlıyor ama gebelik olmuyor niye bilmiyorum